Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

ESWC 2008 croatia

2.738 pregleda · 64 odgovora · otvorena 28.10.2007. u 14:39

Eswc Croatia quali 2008 ce se odrzati ako se pokaze interes (aka dovoljan broj klanova) za taj event...

Step 1: Svi koji misle ici neka se organiziraju STO PRIJE!
Step 2: Neka posalju mail meni ([email uklonjen]) ili Kruni ([email uklonjen]) sa informacijama tipa lineup, ime klana itd.. STO PRIJE!

Evo kratko i jasno, vrijeme je bitno posto se puno toga treba rijesit a sve ovisi o tome koliko klanova se moze ocekivat na tom eventu...
ako nista drugo mozda se organizira turnir bez odlaska u Pariz...

Bilo bi dobro i da kazete svima koje znate da igraju cs da se pokusaju organizirat

Da napomenem, neznam zasto mora biti hitno..
Ipak je to za 6.mj 2008 ali se informacije trebaju znat sto prije, Evo sta sam ja dobio kao zadatak:
"reci jesi li uspio kontaktirati ekipe u vezi cs-a za eswc? trebao bi informacije ubrzo. ako nisi pak moželi nekako da me uputiš na timove pa da sa svakim vidim koliko su raspoloženi.

----------------------------------------------
ovo gore sam copirao sa njihvog foruma...i jedna me stvar zanimala jel mogu igrati ljudi koji nemaju cro pasos(putovnicu) i zamolio sam ovoga mog frenda i rekao mi je kako ce vjerovatno moci igrati i s pasosom bih neznam da li svi al sto je tu je..

e sada me zanima koji bi leekovi igrali i tko bi uopce od vas otisao u Zagreb...znaci eswc ce se odrzati ako bude dovoljan broj ekipa...dobro njima dobro nama...HTJELI STE VELIKI EVENT...pa sto cekate??!

zamolio bih samo ozbiljne ekipa(ako uopce postoje) cast izuzecima da stave svoje line up tj.ispod teme ,...i sam oko prilike znam tko je ozbiljan a tko ne posto sam svaki dan ovdje?!

ADMIN MOLIM TEMU ZANIMLJIVIJE I AKO MOZE SAMARE SPAMERIMA

xpnc milion posto
pravim ekipu sad
nFk milion posto...

Ar1FOWW~
Vane
enteL
rise.
Pesnik ^^

mozda se nesto promijeni jer je ipak to 2008 al et...al 100 posto dolaze 3/4 clana iz ovog klana...

Zadnji edit: 28.10.07 u 11:08:05

AXC Gaming
ArtX
regedit
FaTaL
Breaking a heart is a sin
w!ck3d!

Neki se sigurno ici a ako dodje do promjena znace se.
PRVO: gl ekipama koje idu

Staces krpimo se odrugih ... trazimu u hrvatskoj sansu da okusimo ESWC .. thhhh..
svaka cast komsijama ..

(ako ikad se budm prijavljivo to ce bit pod ZASTAVOM BIH .)

jos jednom .. GL svima koji ce ucestvovat ..

Zadnji edit: 28.10.07 u 11:29:27

kad bude qESWC-a nece niko ni doc kosto uvijek i bude tako napise ekipu na g.BA tamo ih nigdje , pojedincima svaka cast

gl
HL^HF

BRAT dolazi iako nemam ekipu idem tamo da bodrim sve nashe ekipe dolazim sa zastavom bih i sa salom zelje...
Iz sarajeva nece biti 3 do 4 ekipe koje ce ici... jer vecina igraca nema pasos +starci ih nece pustiti...
Al et daj boze da nas sto vise bude...
zz
LinuX4mi0 je napisao/la:
PRVO: gl ekipama koje idu

Staces krpimo se odrugih ... trazimu u hrvatskoj sansu da okusimo ESWC .. thhhh..
svaka cast komsijama ..

(ako ikad se budm prijavljivo to ce bit pod ZASTAVOM BIH .)

jos jednom .. GL svima koji ce ucestvovat ..

covjek me lijepo zaolio daj perke da skupis malo ekipa po bih i mi cemo ovdje skupit makismalni broj...(dobro znamo da je cs u hrvatskoj ne tako popularan kao kod nas) ..da bude dobro i nama i vama...to "krpimo"se cu vako definirati mi od njih oni od nas i isapanemo TAMAN...eto toliko ....
Nije 100% sigurno da će iko ići, šta ste se ovdje uzjebali oko qeswc ? :S

Đenise ne igraj se sa životom.
ETR-Luque- je napisao/la:
kad bude qESWC-a nece niko ni doc kosto uvijek i bude tako napise ekipu na g.BA tamo ih nigdje , pojedincima svaka cast

gl

vec imaju 3 ekipe iz mostra,1 iz citluka ,1 iz sarajeva i 1 banjaluka/mostar....pa suvisan ti je post iako te mnogo volim

@ fatal
rekao sam da probamo lijepo ako nista da odemo na taj jedan veliki event kojeg smo toliko zeljni sto sam zakljucio iz one teme ESWC

@ gabo

ako mozes naci 6000 eura pravit cemo mi svoje nije nikakv problem...znaci oni vec imaju sponzore koje ce dati novac ako se pokaze veliki interes...

@ linux moze i ja bi volio da su u sarajevu ili bilo kojemu drugom BiH gradu...imo bi ekipu...znam skoro sve ljude al neide ....svi se zaletimo na nesto i onda odes da trazis nesto i to te vrati nazad....bas kao sto je nikola rekao u "temi" koju si ti sam postavio

Zadnji edit: 28.10.07 u 11:57:40

ovo qESWC je ustvari balkanske kvalifikacije...e sad ja postavljam pitanje...zasto ne bi kvalifikacije bile u Mostaru ili u Citluku...jer hrvatima je srodniji mostar i citluk nego nama zagreb + doslo bi iz bosne 3put vise ekipa...razmisli o ovome
perke je napisao/la:
covjek me lijepo zaolio daj perke da skupis malo ekipa po bih i mi cemo ovdje skupit makismalni broj...(dobro znamo da je cs u hrvatskoj ne tako popularan kao kod nas) ..da bude dobro i nama i vama...to "krpimo"se cu vako definirati mi od njih oni od nas i isapanemo TAMAN...eto toliko ....

ma drug sve je to extrica reko sam svaka cast ..

samo ett bila je ona tema oko bih i eswc pa gledam sad na sta su primorani nasi momci .. putovat u zagreb itd .. .. SVE SE MOZE KAD SE HOCE
FaTaL je napisao/la:
Nije 100% sigurno da će iko ići, šta ste se ovdje uzjebali oko qeswc ? :S

Đenise ne igraj se sa životom.

xpnc je 100 % tu
samo da je zdravlja

Zadnji edit: 28.10.07 u 12:02:23

Imam 1 pitanje

Spominju se klanovi :nFk , xpNc ....

Imal eu4ie igdje I kako uopste da se mi organiziramo za takvo ness, JELI IKAD IKO ISAO NA TAKVO TAKMICENJE ?(ime klana ako jeste)

@f4nt0m sta je rec da si gloop
nFk`Ar1FOWW~ je napisao/la:
nFk milion posto...

Ar1FOWW~
Vane
enteL
rise.
Pesnik ^^

mozda se nesto promijeni jer je ipak to 2008 al et...al 100 posto dolaze 3/4 clana iz ovog klana...

arife sestreti nemoj izmisljati molim te eto...
Smijesno je da govorim 1 godinu dana unaprijed , tako da kazem ako budemo mi iz Doboja igrali CS za godinu dana onda cemo vjerovatno i ici jer nam i Zagreb i nije bas daleko.

Svaka ostala je prica besmislena.

Sto se tice naseg ESWC , ako grad Sarajevo kao najveci i glavni grad ove nase "drzave" ne moze izdovijti barem pola para za qESWC i jos pola od sponzora naci kao sto su IT computers , BH Telecom , HT Mostar , TEOL i slicne racunarske kompanije.

MemsoN je napisao/la:
Imam 1 pitanje

Spominju se klanovi :nFk , xpNc ....

Imal eu4ie igdje I kako uopste da se mi organiziramo za takvo ness, JELI IKAD IKO ISAO NA TAKVO TAKMICENJE ?(ime klana ako jeste)

@f4nt0m sta je rec da si gloop

hmmm ...procitaj temu sve postove ako sam reko tko ce iz mostara doci koliki broj ekipa valjda bi i ta eu4ia trebala biti tu
F16HT3R1337 je napisao/la:
Smijesno je da govorim 1 godinu dana unaprijed , tako da kazem ako budemo mi iz Doboja igrali CS za godinu dana onda cemo vjerovatno i ici jer nam i Zagreb i nije bas daleko.

Svaka ostala je prica besmislena.

Sto se tice naseg ESWC , ako grad Sarajevo kao najveci i glavni grad ove nase "drzave" ne moze izdovijti barem pola para za qESWC i jos pola od sponzora naci kao sto su IT computers , BH Telecom , HT Mostar , TEOL i slicne racunarske kompanije.

momak zasluzio si aplauz nema sta
Chek malo, da tu nema negog ogranichenja tipa da tri igracha moraju biti iz Hrvatske, ipak je to Cro qESWC.....

Chini mi se da je ranije bilo govora o ovome.....

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.