e ovako uzeo sam memory za mob micro sd 1GB. radila je kako treba i na jednom stala.problem je sledeci: npr. kad hocu da pustim neku pjesmu pise da datoteka nevalja,kad hocu da prebacim s kompa pjesmu ili sliku nebitno javi sledece "Phone error occurred." ili kad hocu da izbrisem sa nje nesta nemoze.Kada udjem u memory preko Smasung pc studia ispod mi se pojavi kao neki folder "@samsung.ess 5KB 9/3/2007/ 9:09:40..." i to ne mogu obrisati, kad pokusam javi sledece "This operation is not available to system file or folder". ako ko ima iskustva sa ovim nek pomogne.fala
Pitanje
Riješeno
10 bodova
memory card za mob
239 pregleda · 8 odgovora · otvorena 27.10.2007. u 14:34
taj problem te moze kostati 5KM kod bili kojeg majstora tako sto ce ti format karticu i bice swe uredu
ili ako imas ti citac kartice ti je format preko kompa
ili ako imas ti citac kartice ti je format preko kompa
ako imas racun od memorijske odes tamo gdje si kupio i zamjenes ili odneses kod njih u servis i popravice ti besplatno!
imam ja e900 i imam memory card. i memory card se uopste ne koristi preko samsung pc studio-a nego ko kad ubacis npr. usb stick pa ti ima ono new hardware i onda imas foldere music, video, image, itd. i u njih stavljas i to ide preko my computera ili ti explorera.
ako tako radis i ne radi ti ne znam mozda nisi radio safely remove i ako imas nekim cudom garanciju vrati
ako tako radis i ne radi ti ne znam mozda nisi radio safely remove i ako imas nekim cudom garanciju vrati
Nevalja ti card slot mom drugu isti problem!
ja milsim da je veliko opterecenje 1GB pa zato ti nece
m1Tko je napisao/la:
80% do toga
znam ja imao isti slucaj ..
ja milsim da je veliko opterecenje 1GB pa zato ti nece |
80% do toga
znam ja imao isti slucaj ..
BillGatesSon je napisao/la:
Potpisujem.Imam isti telefon i slazem se sa svim sto si napisao.
| imam ja e900 i imam memory card. i memory card se uopste ne koristi preko samsung pc studio-a nego ko kad ubacis npr. usb stick pa ti ima ono new hardware i onda imas foldere music, video, image, itd. i u njih stavljas i to ide preko my computera ili ti explorera. ako tako radis i ne radi ti ne znam mozda nisi radio safely remove i ako imas nekim cudom garanciju vrati |
Potpisujem.Imam isti telefon i slazem se sa svim sto si napisao.
Koji ti je mobitel ?
Ako hoces da se dogovorimo,popravak ce te kostati kutija "LUCKY STRIKE" SILVER-a !
Ako hoces da se dogovorimo,popravak ce te kostati kutija "LUCKY STRIKE" SILVER-a !
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.