Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

B-boy Amar trailer !

408 pregleda · 35 odgovora · otvorena 06.11.2007. u 01:06

Breakdance je umjetnost, a ne valjanje i prljanje po podu ...

B-boy Amar : "Mislim da je sjajno što nas neki ljudi podržavaju, jer dokazuje da su b-boys održivi. Jednom smo razgovarali o opciji da breakdance, b-boys bude olimpijska disciplina, i to bi bilo super, jer su oni rasprostranjeni širom svijeta. Imamo momke iz Kine Engleske Japana Koreje Njemačke Italije Bosne i Hercegovine Hrvatske, iz Amerike i jos raznih zemalja.
Svi oni imaju sopstvene tazličite stilove i forme breakdance-a, i sjajno je vidjeti to, tako da se ljudi mogu uvjeriti da su B-Boys-i zaista u cijelom svijetu. To nisu samo momci koji se valjaju, prljaju odjeću i vrte na glavi. Ovo je zaista umjetnička forma, i to najdramatičnija umjetnička forma u cijeloj historiji hip hop-a. "

Moj dobri prijatelj i kolega u plesu ... pogledajte trailer za njegov movie ... uskoro i moj ...

http://www.youtube.com/watch?v=f_Np9F8wnoA

(za sve spamere i kretene ... znam da je zabranjen youtube ... al ovo je vezano breakdance kulturu u BiH o kojoj mnogi nemaju pojma ... ! )

pravo dobro ovo je umjetnost..ovo ja cijenim majke mi kad vidim ove momke kako ovo izvode...mislim ostanem bez rijeci..

svaka cast za ovo

interesuje me kad dolaze ovi momci ovo treba pogledat live

Zadnji edit: 05.11.07 u 19:24:40

imas li slucajno ikakav drugi link a da nije youtube,
imam problem sa youtube nemogu nista gledat na njemu
               K!llum!nAt! je napisao/la:
imas li slucajno ikakav drugi link a da nije youtube,
imam problem sa youtube nemogu nista gledat na njemu :\'(

pokusaj ovako ... http://www.dernek.ba/blog/158600/Struja/B_boy_Amar_trailer

trenutno je upload samo na youtube ...
               Struja-.- je napisao/la:
pokusaj ovako ... http://www.dernek.ba/blog/158600/Struja/B_boy_Amar_trailer

trenutno je upload samo na youtube ...

ma nemogu ni na derneku jer su i tamo svi video-i sa youtube
               -[mayer]- je napisao/la:
pravo dobro ovo je umjetnost..ovo ja cijenim majke mi kad vidim ove momke kako ovo izvode...mislim ostanem bez rijeci..

svaka cast za ovo

slazem se momci su straha svaka cast samo nastavite !
Veliki sam fan breakdancea, doduse samo u gledanju. Uvijek sam ga htio znati, al' et'.. nisam ja za toga

Sto se tice trailera, vrlo lijepi pokreti, svaka cast! Zelim obojici puno srece i sto brze sticanje znanja

Uzivajte u ovom prekrasnom "sportu"
               -[mayer]- je napisao/la:

svaka cast za ovo

dolaze ... ne dolaze oni nigdje .. hahah pa iz Sarajeva smo svi ... Amar Arman i ja Struja aka Sanjin plesali smo na onim MT talentima na obn.u ako si gledao .. a zadnji put smo "vidjeni" na party-u u Domu mladih, nedavno sto se odrzao ... a sljedeci LIVE "ulet" ce vjerovatno biti u Zetri ak dodje Bennasi ... tu ce da bude svega

Struja-.- je napisao/la:
dolaze ... ne dolaze oni nigdje .. hahah pa iz Sarajeva smo svi ... Amar Arman i ja Struja aka Sanjin plesali smo na onim MT talentima na obn.u ako si gledao .. a zadnji put smo "vidjeni" na party-u u Domu mladih, nedavno sto se odrzao ... a sljedeci LIVE "ulet" ce vjerovatno biti u Zetri ak dodje Bennasi ... tu ce da bude svega

hehe nismo se skontali... gledao sam to....na obnu ono sto je maca vodio da da sad se sjecam....ma super ste majke mi samo naprijed.... kad dolazi benassy usput sve da vidim i da se odvalimo
Volim B-dance,dok sam isao u OSNOVNU trenirao sam jedno mjesec i pol,i prestao..Volio bih da se negdje otvori B-dance club,da se moze trenirati,ali tesko ovo samo raja za sebe cuvaju.

1985 godine B-dance je bio zabranjen u Americi. Mnogo raje je ginulo,radi pokreta kao sto je Helikopter itd...lomili vratove,svasta nesta.Ali ako pametno idemo da ucimo,lako je nauciti...

Sve najj od mene

Zadnji edit: 05.11.07 u 19:58:21

Dobar dobar... ma qrac dobar ... ODLICAN!

Svaka cast... i za video i za skill .
dobar je,

A da li si cuo za Irfana Cekica iz Ilijasa i b -boys grupu sex maniacs il vec kako .

prejak lik , tacnije par njih !

moras ga znat Irfo rula

pozz
veliki sam fan breakdance-a pa cu samo da kazem :
wow extra je

btw. kad ce da izadje movie ??
Svidja mi se video.

Ono gotivan trailer

Gotivno editovano

Gotivni potezi u traileri

Gotivno
DRAMA

Vidjo sam ovog momka po boemima extra plese, ako vam treba obrada za movie, javite se
F16HT3R1337 je napisao/la:
Svidja mi se video.

Ono gotivan trailer

Gotivno editovano

Gotivni potezi u traileri

Gotivno

Gotivno si debil

Movie lijepooo koji ce nas uciti
dobar je momak nema sta fkt ali nije pokazao da zna air twist tako da ce tesko na nekom competitonu uzet 1. 2. mjesto bez toga a ostali potezi windmill,freez su drama fkt
svaka cast
EXTRA uradjen trailer !
Efekti dobri , potezi jos bolji . . .

GL

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.