Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Muzika HELP!?

197 pregleda · 5 odgovora · otvorena 15.10.2007. u 15:06

'vako... jel zna neko neku vrstu ili program ( kako zelite ) software-a koji ce biti neka vrsta "STABILIZATORA" za muziku... DA POJASNIM...

-Na primjer ako pustim 2 pjesme za redom, jedna se slabije cuje dok druga se cuje jache pa se otprilike svaka pjesma na jednu mora smanjivat a na jednu pojachavat - ( ovisno od pjesme koliko mb-a ima ) :S

- Ovo pitam jer je muzika za lokal i sva muzika ide preko mixeta, PC-a i Winampa.

- Postoji li ova opcija vec u Winamp-u ?

hvala unaprijed ! !!!! neam bodova upo sam u -... ali oduzit cu se nekako :S
atomixmp3 to ti je program za mixsanje
ali moze i za to sto tebi treba da pustas pjesme
-"""Na primjer ako pustim 2 pjesme za redom, jedna se slabije cuje dok druga se cuje jache pa se otprilike svaka pjesma na jednu mora smanjivat a na jednu pojachavat - ( ovisno od pjesme koliko mb-a ima ) :S""
Virtual DJ

http://www.virtualdj.com/download.html

kada skines - instaliras - pokrenes - izaberes Internal mixer interface (tak nesh)

Na ljevu stranu DRAG pjesmu , isto tako i na desnu , i vidjeti ces jednu crtu , bukvalno receno , i kad je pomjerao , skontaces
e u virtual dj imas izmedju one dvije ploce za mixanje crossfader(sto ovaj kaze crta) i da bi ti obje bile iste jacine mora bit na sredi crossfader
a na winampu stavi samo balans zvucnika na sredu - ja mislim da si na ovo mislio
a na mixetama se jos moze i svaki deck pojedinacno pojacavat pa stavi sve na default jer je mozda neko caprkao
HwaLA, probam neshto...

evo josh preciznije... 5 RAZLICITIH pjesama stavim na playlistu ( Winamp ) . ona prva ok.. podesim VOLUME na mixete... znachi citav lokal ozvuchen sve okay ... kad dodje druga pjesma( koja ima vishe mb-a u sebi ) ili treca ili cetvrta... nebitno ... onda moram da smanjim ( ili povecam ) ... jer se preglasno ili preslabo cuje ...

unaprijed hvala...ovim sto su postali ^^
neznam sta bi moglo bit
da nije moza ukljuceno da automatski stima equalizer gdje
ili da ti nije sta do pojacala jer nevjerujem da je do winampa

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.