Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 14 bodova

Medusa 2.1 Stereo slusalice

374 pregleda · 6 odgovora · otvorena 18.10.2007. u 15:50

Prije dan-dva djemo je napisao za Medusa slusalice u Printexu ... trenutno ih nema i neznaju kad im dolazi nova narudzba .... eh sada ovim putem zamolio bih da ako neko zna informaciju gdje ima kupiti, ili ako neko ima te iste slusalice da proda nek mi javi, evo i bodova ... hwala
kad silazis sa kosevskog brda i ides samo pravo ne skreces kod amercike ambasada nego pravo prema tramvajskoj imas prodavnicu sa gamers opremom danas sam bas tu bio
               sow* je napisao/la:
kad silazis sa kosevskog brda i ides samo pravo ne skreces kod amercike ambasada nego pravo prema tramvajskoj imas prodavnicu sa gamers opremom danas sam bas tu bio

hmmm de mi jos malo objasni ....
edit: Mislim da ti mislis na Printex ... EH NEMA TU ! to je blizu U2, Premier kladionice
jarane kad silazis se vraca sa stadiona koseva ides pravo i znas da mozes skrenuti lijevo i desna desno je pored amercike ambasade a lijevo je ta ulica gdje ima gamerske opreme ja mislim da se uluca zove alipasina uluica nisam siguran kad tom ulicom ides dole ti je tremvajska i onaj veliki park vjerovatno znas
2.Printex d.o.o.
Hasana Susica 9 i 11
71000 Sarajevo
Bosnia i Hercegovina

4.Medusa 5.1 Stero Headset 39.40KM
               RzA^ je napisao/la:
2.Printex d.o.o.
Hasana Susica 9 i 11
71000 Sarajevo
Bosnia i Hercegovina

4.Medusa 5.1 Stero Headset 39.40KM

ti si stvarno glup ... procitaj sta sam napisao ...

btw. otisao sam u Svjetlost to mi je bilo najblize

sto znaci Pesniku bodovi

zz
Sisso Ja sam maloprije isao da uzmem sebi Deamondback-a, i nema, kazu, sutra im roba dolazi, oko 5h... Tako da...

btw. : Razer Medussa : 45.50KM...

Good Luck ^^

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.