Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Medusa mikrofon, mx518

215 pregleda · 11 odgovora · otvorena 23.05.2008. u 12:48

Imam dva pitanja:

1. Da li medusa slusalice imaju mikrofon i gdje se nalazi? Ako nema, koje su dobre slusalice sa mikrofon, al da im mikrofon nije na onoj zici vec da ga spustis koa "reporter na utakmici" onaj mikrofon....

2. Trebaju mi neke old school igre kao Giana World (skinite sa interneta. Pre Pre dobra igrica) ili mario, ono da "ubijam" dosadu (ne treba "zanr" biti kao mario i to, vec neke ono BAS dobre starije igrice)
Tema : " Medusa mikrofon, mx518 " - nevidim nigdje mx518

- Medusa ja mislim da imaju ( valjda bi trebale imati )
- Igre nisam te dobro skontao , jel hoces link za DL
- Ako da dobit ces na pm link ima dosta dobrih igraca
imajku u merkatoru i tehnici meduse a imas dole ispod radnju ntchs dole su skuplje a imas garanciju
sry za naziv, htio sam stavit nesto oko mx518 ali sam nasao...

a igrice, treba mi link za DL

@pinky, procitaj moje pitanje za medusu
Slusalice imas
GIGAtech HM-5100
Imaju mali mikrofon tako da ti se ne moze otkacit sa njih.. Imam ja te sluske i mozes sliku vidjeti na google.ba
A ako si iz Srajevu imas ih kupiti na Otoci u Merkuru... Tu sam ja uzeo..
(K)
ima mikrofon, imas ih kupiti na otoci u merkuru!!! medusa speed link 5.1.
medusa imaju mikrofon,dobar

evo slika

mikrofon mozes dici gore,dole,iza,napridje,nazad,ma akako oces

za igre neznam,...
da si upisao na google images, speed link medusa, izbacilo bi ti sve :\ glup si.
skalou je napisao/la:
da si upisao na google images, speed link medusa, izbacilo bi ti sve :\ glup si.

skalou
napisanih postova: 3333
BRAO
Imaju i medusa 2.1 i 5.1 mikrofon
               skalou je napisao/la:

@Team

extra sluske
kupi obicne slusalice sa mikrofonom i vi kupujete mx518 ne bi za to dao 100km ima bolji mis . tj ja imam bolji mis za 30km kupio u genelecu u Vila Neretvi mis A4Tech X705F Laser Gaming Mouse ima ti 5 tipki jedna tipka je napravljena na misu da ono cucnes dobro ali to je nigdje veze . e sada je bolje . ima jedna tipka pritisnes promijeni ti se boja npr ima ti zelena boja pritisnes promijeni u crvenu boju i ta tipka na kojoj svijetli raznim bojama ti ih mijenjas to je za sensitivity tj brzina u CS ako ti je zelena boja to je ko 2 sensitivity zavisi s kojim misem a ima jednu tipku kod lijevog klika mala narancasta tipka. Kliknes jednom na nju ispali ti tri metka s bilo kojom puskom samo s awpom 1 metak a sa pistoljima 2 metka sa bilo kojom puskom puca ko na famasu ono Burst - Fire

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.