Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Pr0blem MX518

190 pregleda · 11 odgovora · otvorena 22.06.2008. u 09:12

Prvo sam imao DeathAddera jedno 6-7 mjeseci i sad sam prije 2 mjeseca kupio MX518 i igram na njemu, ali mi stalno ruka trne.

Znaci igram 30 min i saka mi hoce otpasti...sve je pokoceno i naotekne mi sve!!

Ne znam sta da radim.

Jel imao tko slican problem kad je mjenjao mish??
Idi kod doktora To je prevelik šok sa DeathAddera na MX ...
pa brate treba ti ruka biti u visini sa stola ali ravno

a to ti je mozda sa rukom nesto idi se pregledaj
Covjece jesil ti normalan? Pa nije to do misa nego do idiotizma, pa znas li ti kolko neko treba igrati pa da mu ruka pocne trniti Idi pozali se roditeljima, ako oni imaju malo mozga ucinice nesto, poslat te na lijecenje, zabraniti ti koristenje racunara, nesto... Tako mlad a vec ima te probleme, uzas...
imo sam i ja jarana isto mu tako bilo,i nakon par mjeseci otpala mu ruka,bolje ti je idi doktoru nek ti da neku kremu,spasi se dok jos mozes
Naslov teme "Pr0blem MX518", nije problem u misu kolega, ti si najvjerovatnije zakrzljo, odi do ortopeda, MOZDA ti on moze pomoc`
ahahahh nemoze ti to biti do misha,to ti je do polozaja u kojem sjedis ili do polozaja u kojem ti je ruka ili ti nesto nije u redu s kostima
koji ste kreteni...ocam

Ne igram uopce puno ali radim na racunalu...dikobrazi

daj se slusajte, a i nisam balavac poput vecine vas ovdje da tako serete po meni
Do misa nije sigurno.To ti samo moze biti od nepravilnog drzanaj ruke,tela.... da je od misa jabi davno ostao bez ruke Otidji kod doktora i objasnumu problem,a onceti sigorno reci da sedis manje za pc.....Da je meni barem rekao navreme sada nemogu da sedim vise od 15 sati za PC kosti u ruke me zabole hi hi .
Pa po godinama mozda nisi balavac (ako ti tako kazes) al po mentalnom sklopu si mnooogo nize... Ne znam kako sebi to dopustis, sta ti radis za racunarom briga nas ovdje, napisao si da te od igranja ruka boli... Ajd da si napis'o da "mlatis sovu" pa te desanka zaboli, al od misa... Svasta covjek vidi iz dana u dan, pogotovo ovdje...
ja ne mlatim kao ti sovu, ja hebem..
a sta si ti neki psiholog da definiras tako moje psihicko stanje??

svaka cast doktore, kucaj kill.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.