Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 50 bodova

iPod slusalice [50 bodova]

296 pregleda · 16 odgovora · otvorena 21.12.2007. u 15:22

sup y'all

imam iPod Shuffle vec mozda jedno 2 godine i ne koristim ga nesto pretjerano, vecinu mi vremena stoji u kutiji.

al mi se u zadnje vrijeme pojavio jedan problem.

naime, kad slusam neke pjesme krchi mi na lijevoj slusalici, pa sam mislio reko sjebale mi se slusalice, al onda mi dodje neka druga pjesma i bude skroz normala, al i pjesma koja krchi i koja ne krchi su OK na slusalicama na kompu.

npr. jedan album linkin parka krchi komplet, dok drugi radi bez problema, a na kompu su oba ok.

sad ne znam jesu li mi se slusalice sjebale il je do pjesama jer je skroz cudna situacija. jedna pjesma ok druga nije, a obje ok na kompu :S.

ako su mi se sjebale slusalice ako neko zna gdje se imaju kupit samo slusalice i kolko su para.

caos
               tempA je napisao/la:
mozda ti je problem u formatu pjesme

sve su pjesme mp3.

i ono sa linkin parkom sam samo primjer dao ima jos takvih primjera.
               k!k!C.- je napisao/la:
imas u MERKURU DOBRE SLUSHE 4KM

trebaju mi orginalne slusalice za iPod, a ne takve neke lijeve.

ove su puno skuplje.
Rješenje
Mozda na nekim pjesmama ima veci bas ili neki visokotonac,
pa ti onda taj problem krci jer je zvucnik na slusalici se poderao, i probaj sa drugim slusalicama,pa onda javi

A neprocitah do kraja pa vidi poslje te slusalice ces morat narucit da ti neko donese ili nekako drugacije.
A vidi u radnjama u kojim ima mobitela pa probaj slusalice od Nokije mislim da imaju isti ulazi(tako izgleda e sad je radi to probaj ti )
Nove slusalice uzmi.

Ovakve apple'ove nechesh nach, ali ako hoces DOBRE, uzmi ICEMAT za ushi, ne onakve velike.

Pogledaj, eslshop.com
eslshop.org nisam siuran koji
Ja imam onaj mp4....Problem je u tome sto se uvijek pokvari lijeva slusalica,ili krci....Moj odgovor : kupi neke dobre logitech ili Sony ( one su pretezno dobre za takve stvari )..
               xE0N je napisao/la:
Mozda na nekim pjesmama ima veci bas ili neki visokotonac,
pa ti onda taj problem krci jer je zvucnik na slusalici se poderao, i probaj sa drugim slusalicama,pa onda javi

A neprocitah do kraja pa vidi poslje te slusalice ces morat narucit da ti neko donese ili nekako drugacije.
A vidi u radnjama u kojim ima mobitela pa probaj slusalice od Nokije mislim da imaju isti ulazi(tako izgleda e sad je radi to probaj ti )

kad stavim ove moje velike sluse sa kompa sve je uredu.

al na ipod slusama imam na lijevoj slusalici malo udubljenje, pa kontam da nije do toga i takodjer sto se tice krchenja, nije ono uvijek, nego svako malo se to desava, npr. sat vremena slusam jedno te istu pjesmu i bude ok i sljedeci sat ce krchit.

i kad krchi krci tokom citave pjesme i kad se nista ne svira i ne pjeva dakle nije do basova i tako to.

@ostali: uvijek mi se sjebe lijeva strana, tako mi je bilo i sa zvucnicima, ne znam do cega je to.

uglavnom hvala na preporukama

a i meni se to dogodilo pa mi je prestala raditi jedna slusalica , morati ce nove kupiti
Mozes "uštekat" slušalice na komp pa preslusat pjesmu? Ako ti radi tu xtra onda ti je do ipoda ako ne - mozes i sam shvatiti ( ili uzmi od prijatelja ipod pa pogledaj... )
Imam 2 iPoda.. shuffle 1gb i onaj weliki 30gb.. meni se tako deshawa samo kod 2 pjesme.. kod jedne pjesme samo znaci cujem na lijewu slusku.. na compu swe ok.. a druga pjesma swa krci kao sto ti kazes.. dok je na compu ok.. znaci to je uglawnom do pjesama.. ostale swe extra..

sad za te sluske.. ja mislim da u sarajewu ima apple centar.. ja mislim da sam widio jednom kad sam prolazio tamo pokraj onih ambasada.. opet nisam siguran
hvala svima, znaci uglavnom vjerovatno je do pjesama i jos cu provjerit jel mi ipod sjeban.

haj lizz ziv bio podjeli obih divnim ljudima po aplauz a meni uzmi 50 bodova pa da bude fer.

ok ?
kupi nove slushalice i to ce ti zavrsiti problem..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.