Pitanje
Poništeno pitanje
15 bodova
iPod Problem
296 pregleda · 14 odgovora · otvorena 24.06.2007. u 00:23
Nemoguce pretrazio ja cijeli Ze-Do kanton i sve vece firme kontaktirao na mail da naruce,a ja trazi kabal.mozda budes imao srece i nadjes.
xE0N je napisao/la:
ev govori mi mirza na pm da ima u it-u uzet... moram otici pogledati.. a kakav si ti trazio kabal?
| Nemoguce pretrazio ja cijeli Ze-Do kanton i sve vece firme kontaktirao na mail da naruce,a ja trazi kabal.mozda budes imao srece i nadjes. |
ev govori mi mirza na pm da ima u it-u uzet... moram otici pogledati.. a kakav si ti trazio kabal?
AlienzZ je napisao/la:
Dino , prije dva ili tri dana sam isho u IT kupio cooler i graficku , i sreo par ljudi koji su kupovali iPod shuffle , i iPod nano .. pa se raspitivali za dijelove , punjac i slicno ! Kaze Bojan iz IT-a da imaju i da nisu skupi !! Do 75 KM-ova !
ev govori mi mirza na pm da ima u it-u uzet... moram otici pogledati.. a kakav si ti trazio kabal? |
Dino , prije dva ili tri dana sam isho u IT kupio cooler i graficku , i sreo par ljudi koji su kupovali iPod shuffle , i iPod nano .. pa se raspitivali za dijelove , punjac i slicno ! Kaze Bojan iz IT-a da imaju i da nisu skupi !! Do 75 KM-ova !
NightWalker je napisao/la:
pa nov ipod je 140 marki ... meni tetka u italiji uzela.. a u IT-u je nov iPod shuffle 250 marki :S
sto se tice cijena nisu normalni
| Dino , prije dva ili tri dana sam isho u IT kupio cooler i graficku , i sreo par ljudi koji su kupovali iPod shuffle , i iPod nano .. pa se raspitivali za dijelove , punjac i slicno ! Kaze Bojan iz IT-a da imaju i da nisu skupi !! Do 75 KM-ova ! |
pa nov ipod je 140 marki ... meni tetka u italiji uzela.. a u IT-u je nov iPod shuffle 250 marki :S
sto se tice cijena nisu normalni
Cim sam vidio ime teme znao sam da si ti 
Da ti kamen daju, ti bi ga razbatalio... Seljak

Da ti kamen daju, ti bi ga razbatalio... Seljak
v3Tr0x je napisao/la:
pa jbt nije do mene, kako su tetke sjedile za comp, oborile valjda sa stola i bio na podu, a ja umoran ko stoka nisam gledao i zgazio.. psujem...
cccc
Cim sam vidio ime teme znao sam da si ti ![]() Da ti kamen daju, ti bi ga razbatalio... Seljak |
pa jbt nije do mene, kako su tetke sjedile za comp, oborile valjda sa stola i bio na podu, a ja umoran ko stoka nisam gledao i zgazio.. psujem...
cccc
tetka ti ga kupila, i onako ga J**I sad
Pa znam,ali ne znam za shuffle jer ga cestito skoro nikad nisam vidio,ali pogledaj i katalogu,ak nema...je***i ga..I ja imam crni nano 2 gb koji sam sjebao i nece ovde da ga poprave,i kupio onda novi bijeli od 1 gb,pa zato imam 2 punjaca...
AlienzZ je napisao/la:
Reci tetkama da ti kupe novi.Kada su vec one pogrijesile ja bi rekao bratami
.Njihova je krivica.A IT Computers je fkt skup
| pa jbt nije do mene, kako su tetke sjedile za comp, oborile valjda sa stola i bio na podu, a ja umoran ko stoka nisam gledao i zgazio.. psujem... cccc |
Reci tetkama da ti kupe novi.Kada su vec one pogrijesile ja bi rekao bratami
.Njihova je krivica.A IT Computers je fkt skup
Imas u IT computersu sigurno.. Ja sinoc vidio
tvoje rjesenje je: posudi taj dio od prijatelja i prebaci muzike na ipod shuffle a za punjenje kupi Headphone jack
dakle to je kabal na usb kojim punis ipod
vise detalja http://www.apple.com/ipodshuffle/features.html
dakle to je kabal na usb kojim punis ipod
vise detalja http://www.apple.com/ipodshuffle/features.html
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.