Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

uNderssoN- ranjen isped 3 Gimnazije

3.129 pregleda · 84 odgovora · otvorena 18.10.2007. u 00:53

Danas je iz zezancije doslo do upotrebe vatrenog oruzja na Vilsonovom setalistu,tacnije u 15 i 30 ranjen je Mahir Kadic,poznatiji nama gamerima kao uNderssoN..Operacija je zavrsena i Mahir je dobro ...A ja sam sjedio 5 metara na klupi i sjebo se fkt ,prvo mi je zvucalo na petardu.Maha je pao ....ja mislio zajebancija raja se smiju govore zezaju se..Kad lick ne ustaje..I haj sad mi prisli kad momak koji ga je ranio, poce plakat i otrca u skolu zove profesore..Momak na podu lezao krvav,dosla hitna ocistili mu rani stavili ga na nosila,da ne bi sta pogrijesli..Momak koji je pucao uhapsen za 1 minutu...A sada je sve OK by Pesnik ^^,postao je 2 teme tako da nemoze 3cu
cha0swOw~ je napisao/la:
Brz oporavak...

I o5 pitanje ?? Koi ce njemu muski spolni organ pistolj ??

ispricaj punu pricu...momak je pistolj noso sa sobom citan dan i na odmoru se poceo da hvali kako ima kako je on faca ovaj mu jedan reko nije pravi ovaj drugi ga nategne opuca u pod metak se odbije i pogodi undersona
...

Brz oporavak!

R.I.P - ARNEST PAPAJ
R.I.P - TOSE PROESKI
R.I.P - SEMIR BEGIC
R.I.P - COLLIN MCRAE
R.I.P - SAFET ISOVIC
RI.P - DZENITA PURIC ( curica od 14 godina preminula od meningitisa, nedavno )
al fkt nemogu vjerovat, maha :S i to sve iz neke zajebancije ... vishe se raja ne zna ni zajebavat :S

Zadnji edit: 18.10.07 u 08:32:10

mayer_ je napisao/la:
ovo je katastrofa.... mahire zelim ti brz oporavak

kad smo vec kod slucaja..danas je preminuo moj prijatelj...

na casu tjellesnog odgoja..neka mu je rahmet dusi

jednostavno mu srce puklo

opsirnije :
U Sali MSŠ Kalesija danas je u 17:00 sati na času tjelesnog odgoja umro učenik IV razreda Mašinske škole, Semir Begić iz Dubrava.

Kako saznajemo Semir Begić je na času tjelesnog samo se srušio na parket.”Semir je prevezen u Dom zdravlja Kalesija, bez ikakvih znakova života” rekao je dežurni liječnik Musić Husnija.U Domu zdravlja Kalesija su istakli kako se radi o tome da je mladom Begiću otkazalo srce.
Pokušaj reanimacije nije uspio te je Semir Begić prebačen sanitetnim vozilom u UKC Tuzla.

Na mjesto uviđaja pripadnici policijske stanice Kalesija izašli su u 19:30 h, te nisu radili uviđaj već su se vratili u PS Kalesija.

U Sali MSŠ Kalesija danas je u 17:00 sati na času tjelesnog odgoja umro učenik IV razreda Mašinske škole, Semir Begić iz Dubrava.

Kako saznajemo Semir Begić je na času tjelesnog samo se srušio na parket.”Semir je prevezen u Dom zdravlja Kalesija, bez ikakvih znakova života” rekao je dežurni liječnik Musić Husnija.U Domu zdravlja Kalesija su istakli kako se radi o tome da je mladom Begiću otkazalo srce.
Pokušaj reanimacije nije uspio te je Semir Begić prebačen sanitetnim vozilom u UKC Tuzla.

Na mjesto uviđaja pripadnici policijske stanice Kalesija izašli su u 19:30 h, te nisu radili uviđaj već su se vratili u PS Kalesija.
http://www.kalesija.com/otvori.php?link=vijesti&file=news_archive&func=read_article&id=2706

mislim da se ovako nesta neki dan u hrvatskoj desilo
nezna se uzrok i cudno je sto se (bar kolko ja znam) ovako nesta prije nije desavalo

RIP

ccc cuj pistolj u skolu donosi :S
brz oporavak mahiru
bxM je napisao/la:
HAHAHAHA RANIO GA I POCEO PLAKAT

Jesi glup cc .. Mozda frajer nije htio pucat nego iz zezancije opalio .. i sta da ga je ubio aa jesi idol
zao mi je momka ftk al mi je i zao toga sto je puco momak 100% niej namjerno puco jbg
Ma ... nadam se da che bit b0lje ako *** da ... nije on losh , al et izgleda da je peh :/

zar on nije iz svedske il odakle vec ? :S kakogod brz oporavak zelim...
nFk`Pesnik^^ je napisao/la:
ti ne bi od straha,jel zamisli da ga je ubio nedo BOG,ne da bi plako nego neznam...Zamisli kako je sada nasikirao sebe,svoje roditelje itd..+BAN IZ SKOLE

To ti je cijena igranja sa pistoljima i puskama.....ako neznas nemoj se ni igrat .....
Zelim mu BRZ oporavak
nemogu da vjerujem sta se ovo desava?
svaki dan neki tuzan dogadjaj

Brz i uspjesan oporavak Mahire!
MAhire brz oporaval.

A tog medjeda treba ubiti samo tako, pa koji se muski spolni organ "zeza" sa pistojlem i to napunjenim. Koji kreten, treba mu vaditi jedan po jedan zub.
da, da sve po gamerima, i ja ako B0g da sad 12-og idem u Dubrovnik na godinu i dva mjeseca

Mahire, brate, zelim ti brz oporavak.
Strasno dobar momak... steta..
RzA^ je napisao/la:
R.I.P ACO LUKAS

KAKAV ACO LUKAS... NEMOJ DA SERES DECACE ...

a undersonu zelim Brz Oporavak

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.