Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

uNderssoN- ranjen isped 3 Gimnazije

3.129 pregleda · 84 odgovora · otvorena 18.10.2007. u 00:53

Danas je iz zezancije doslo do upotrebe vatrenog oruzja na Vilsonovom setalistu,tacnije u 15 i 30 ranjen je Mahir Kadic,poznatiji nama gamerima kao uNderssoN..Operacija je zavrsena i Mahir je dobro ...A ja sam sjedio 5 metara na klupi i sjebo se fkt ,prvo mi je zvucalo na petardu.Maha je pao ....ja mislio zajebancija raja se smiju govore zezaju se..Kad lick ne ustaje..I haj sad mi prisli kad momak koji ga je ranio, poce plakat i otrca u skolu zove profesore..Momak na podu lezao krvav,dosla hitna ocistili mu rani stavili ga na nosila,da ne bi sta pogrijesli..Momak koji je pucao uhapsen za 1 minutu...A sada je sve OK by Pesnik ^^,postao je 2 teme tako da nemoze 3cu
JAO JAO JAO ..........

nemogu ****no da vjerujem ocami MAHIR RANJEN .......

e stwarno nemogu da vjerujem ocami .......... CCCCCCC.....

jarane on uvijek najtanji kraj izvuce ....

onda ga onaj lik udraio slomio mu nos mogo poginuti
sad ranjen ispred skole ...

SKOLA MU JE PEH OCAMI .........

cccccc........ nemogu ****no da vjerujem da je TO MAHIR

ma nemoguce ocami nemogu da vjerujem alahami dragog....

josh ja na gimnazijadi bio s njim ... kaze djes alco ja ga nesh zajebavo kaze "nisi nikad vidio ovakvog lafca"

aaaaaa ocami mi je zao pravo ... dobar je to momak za 10 ...

al tako sudjeno ...

zelim sto brzi i uspjesniji oporavak ......

mahir ranjen

( jebote ko da je 92 a ne 2007 rat ... drama ljudi ginu ove godine najvishe ljudi ikad poginulo , umrlo ove godine )

al valjda ce biti sve ok drz'se qme ....

sto brzi oporavak ...
ja stalno kontam on stariji lik :S nidje veze
nadam se da ce se brzo oporaviti
HAHAHAHA RANIO GA I POCEO PLAKAT

Zadnji edit: 17.10.07 u 19:09:24

bxM je napisao/la:
HAHAHAHA RANIO GA I POCEO PLAKAT

ti ne bi od straha,jel zamisli da ga je ubio nedo BOG,ne da bi plako nego neznam...Zamisli kako je sada nasikirao sebe,svoje roditelje itd..+BAN IZ SKOLE
jbote....stvarno sux... a kako to slucajno? koji se debil jos igra oruzijem i uopste uperuje u nekoga napunjeno oruzje?
a ko je pishtoljeros koji ga ranio ? ... napishi ime i prezime da se smijemo svi josh jednom moronu iz danashnjice

brz oporavak
ovo je katastrofa.... mahire zelim ti brz oporavak

kad smo vec kod slucaja..danas je preminuo moj prijatelj...

na casu tjellesnog odgoja..neka mu je rahmet dusi

jednostavno mu srce puklo

opsirnije :
U Sali MSŠ Kalesija danas je u 17:00 sati na času tjelesnog odgoja umro učenik IV razreda Mašinske škole, Semir Begić iz Dubrava.

Kako saznajemo Semir Begić je na času tjelesnog samo se srušio na parket.”Semir je prevezen u Dom zdravlja Kalesija, bez ikakvih znakova života” rekao je dežurni liječnik Musić Husnija.U Domu zdravlja Kalesija su istakli kako se radi o tome da je mladom Begiću otkazalo srce.
Pokušaj reanimacije nije uspio te je Semir Begić prebačen sanitetnim vozilom u UKC Tuzla.

Na mjesto uviđaja pripadnici policijske stanice Kalesija izašli su u 19:30 h, te nisu radili uviđaj već su se vratili u PS Kalesija.

U Sali MSŠ Kalesija danas je u 17:00 sati na času tjelesnog odgoja umro učenik IV razreda Mašinske škole, Semir Begić iz Dubrava.

Kako saznajemo Semir Begić je na času tjelesnog samo se srušio na parket.”Semir je prevezen u Dom zdravlja Kalesija, bez ikakvih znakova života” rekao je dežurni liječnik Musić Husnija.U Domu zdravlja Kalesija su istakli kako se radi o tome da je mladom Begiću otkazalo srce.
Pokušaj reanimacije nije uspio te je Semir Begić prebačen sanitetnim vozilom u UKC Tuzla.

Na mjesto uviđaja pripadnici policijske stanice Kalesija izašli su u 19:30 h, te nisu radili uviđaj već su se vratili u PS Kalesija.
http://www.kalesija.com/otvori.php?link=vijesti&file=news_archive&func=read_article&id=2706
mayer_ je napisao/la:
ovo je katastrofa.... mahire zelim ti brz oporavak

kad smo vec kod slucaja..danas je preminuo moj prijatelj...

na casu tjellesnog odgoja..neka mu je rahmet dusi

jednostavno mu srce puklo

opsirnije :

http://www.kalesija.com/otvori.php?link=vijesti&file=news_archive&func=read_article&id=2706

RIP SEMIRE BEGICU...

Zadnji edit: 17.10.07 u 20:13:40

Jarane mene je strah ove 2007
R.I.P - ARNEST PAPAJ
R.I.P - TOSE PROESKI
R.I.P - SEMIR BEGIC
R.I.P - COLLIN MCRAE
R.I.P - SAFET ISOVIC
R.I.P - ANTONIO PUERTA
itd....da ne nabrajam tuga :S
nFk`Pesnik^^ je napisao/la:
R.I.P - ARNEST PAPAJ
R.I.P - TOSE PROESKI
R.I.P - SEMIR BEGIC
R.I.P - COLLIN MCRAE
R.I.P - SAFET ISOVIC
R.I.P - ANTONIO PUERTA

HAHAHHAA

POP ROK ZVIJEZDE

RESPECT

ARNEST PAPAJ RIP FOR EVER!
oldies`arT je napisao/la:
JAO JAO JAO ..........

nemogu ****no da vjerujem ocami MAHIR RANJEN .......

e stwarno nemogu da vjerujem ocami .......... CCCCCCC.....

jarane on uvijek najtanji kraj izvuce ....

onda ga onaj lik udraio slomio mu nos mogo poginuti
sad ranjen ispred skole ...

SKOLA MU JE PEH OCAMI .........

cccccc........ nemogu ****no da vjerujem da je TO MAHIR

ma nemoguce ocami nemogu da vjerujem alahami dragog....

josh ja na gimnazijadi bio s njim ... kaze djes alco ja ga nesh zajebavo kaze "nisi nikad vidio ovakvog lafca"

aaaaaa ocami mi je zao pravo ... dobar je to momak za 10 ...

al tako sudjeno ...

zelim sto brzi i uspjesniji oporavak ......

mahir ranjen :\'(

( jebote ko da je 92 a ne 2007 rat ... drama ljudi ginu ove godine najvishe ljudi ikad poginulo , umrlo ove godine )

al valjda ce biti sve ok drz'se qme ....

sto brzi oporavak ...

Sto ga nisu upucali ?
sve je identicno kao sto je BasIc napisao, i ja sam stajao 10 metara od njega i sve sam vidio !
jos sam u soku...

Brz oporavak...

I o5 pitanje ?? Koi ce njemu muski spolni organ pistolj ??
nFk`Pesnik^^ je napisao/la:
R.I.P - ARNEST PAPAJ
R.I.P - TOSE PROESKI
R.I.P - SEMIR BEGIC
R.I.P - COLLIN MCRAE
R.I.P - SAFET ISOVIC
R.I.P - ANTONIO PUERTA

R.I.P ACO LUKAS
oce to tako kad se qrce i zajebavaju sa takvim stvarima...... nafurani likovi

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.