Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

R.I.P Toshe

3.338 pregleda · 136 odgovora · otvorena 16.10.2007. u 09:34

Iako tema nema veze sa igrama .. mislim da bi bilo uredu da odamo pocast jednom od najpopularnijih pjevaca na balkanu ... naime Toshe Proeski je jutros poginuo u saobrachajnoj nesreci
Boze...
               storm_raider je napisao/la:
Pocivaj u miru Tose... Dobar covjek i veliki humanista si bio. Tuga brate.

@godfather ne bih se slozio da sa tvojom konstantacijom da je bio uspjesniji od cijele bh estrade.

Šta vi bi sada raspravljali ko je bio uspjesniji ?? pokaži čovjeku poštovanje RIP
               Lich. je napisao/la:
stace mi to na gamers.ba
kolko je ljudi POGINULO U RATU ? to su heroji brate moj!
da nije njih ne bi se mi zaje... ovdje sad i pisali o tosetu
kolko djece nevine pogine od gladi od necega... nisu ni sanse imali u zivotu ni za sta...
da ne pricam dalje ako neko konta konta ako ne stacu ja...
ugl r.i.p
al smo skontali do sad da je umro i nemoramo na svaku stranicu pisat o njemu fkt ono moje misljenje licno
nemoj da ko sta zamjeri
poz

Kada se BUKVALAC NAĐE .Vidi se da su ovdje rijetki punoljetni , komentar mu sve govori.
               sh0ck! je napisao/la:
A i ti si jedan mali glupan koji nema svog misljenja pa samo potvrdjujesh shto vechina kazhe . . .

Smijem se kladiti u to . . .

Lik je rekao svoje misljenje i ti njemu da psujesh z*** toga ? Zashto ? Zato shto je drugachije od ostalih . . . Daj molim te , bolje je da sutish . . .

btw. Evo rechi cu i ja , nit sam ga poznavao nit slushao ni koji kur** i sad ja neshto tu trebam tugovati ? Shta to odjednom ga svi voljeli ? Daj molim vas ne glumite bezveze . . . Ne znam je li do mene , ali neke ljude nikako ne mogu shvatiti . . .
Danas gledam neke cure plachu z*** toga , mislim , wtf ? Hajd da je lik iz Bosne , pa i nekako , vi se ponashate ko' da vam je poginuo neki prijatelj
Izvinjavam se sto moram ovo spomenuti , ali vishe postova je napisano za njega nego za mi[0]'a (rahmet mu dushi) . . .

Ne mogu vishe pisati , iznerviran sam . . .

Ako treba nekog osudjivati z*** njegovog licnog misljenja , admini slobodno me samarajte , banujte , etc.

Cheerz'

Ovo sto sam napisao za Lich.-a i za tebe vazi !
ovi sto seru protiv todora proeskog su stvarno...nemam rijeci...covjek ne samo da je bio izvrstan pjevač već je bio ambasador na regionu balkana unicef i odrzavao je dosta humanitarnih akcija i svega po citavom balkanu, dok jedni sire mrznju on je sirio radost , tako da je covjek legenda i fakat nije zasluzio da umre.

j**o vas hljeb neodgojeni, maloumni, zadrti, pubertetski, samovoljni ...

treba vas i to dobro vaspitat ...

kako vas nije stid covjeka koji je ucinio dosta toga i za samu bosnu i hercegovinu i za balkan, sirio pozitivnu auru koja nam je ovdje bila prijeko potrebna poslije svega sta se desilo...

fakat zelim ban na ovom forumu... ne zelim da budem dio napacene zajednice ( cast pojedincima ) ... koja gleda sve ... jos uplicu mladog mi[0] u ovo... ma mislim na najnize grane ste spali ....

odaj covjeku pocast ako zelis ako ne od**** u skokovima ....

R.I.P. Tose, nisam slusao tvoju muziku mada ima prejakih tekstova prelijepo otpjevanih ali jednostavno to nije moj ukus...

fakat *** sebi uzima najbolje

Roden je 25.01................. 25+1=26

poginuo 16.10.................... 16+10=26

nesreca se desila tacno u 06:20............ 6+20=26

imao 26 godina (1981-2007)kada je poginuo...........................

Nije li ovo cudno ?

da dodam jos ovo 26 26 26 = 17567
1 + 7 + 5 + 6 + 7 = 26
               ch1p je napisao/la:
Roden je 25.01................. 25+1=26

poginuo 16.10.................... 16+10=26

nesreca se desila tacno u 06:20............ 6+20=26

imao 26 godina (1981-2007)kada je poginuo...........................

Nije li ovo cudno ?

da dodam jos ovo 26 26 26 = 17567
1 + 7 + 5 + 6 + 7 = 26

ne , pogledaj film number 23 , covjek poludio jer je gledao sve kroz brojeve i sve mu se vrtilo u brojevima kroz glavu dok nije poludio.

25-1 = 24
16-10 = 6

ono to je samo cista sujevjera ljudi
R.I.P. zao mi ga ... stvarno mi ga zao

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.