Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

R.I.P Toshe

3.338 pregleda · 136 odgovora · otvorena 16.10.2007. u 09:34

Iako tema nema veze sa igrama .. mislim da bi bilo uredu da odamo pocast jednom od najpopularnijih pjevaca na balkanu ... naime Toshe Proeski je jutros poginuo u saobrachajnoj nesreci
fkt puno ljudi umire u saobracajkama ......
nisam ga slusao nes pretjerano al zao mi je pravo sto je poginuo....
RiP
Vozac i dvoje ljudi iza prezivjelo,a on spavao kao suvozac i poguniuo.Mogao je i on da prezivi,al et valjda mu nije bila sudbina.R.I.
rest in peace , stvarno mi je zao , volio sam pjesme njegove a i zao mi sto je mlad pogino
Uuu kako sada bicharke plachu . . .
rip, al samo jedno pitanje: ko je spomenuo nase gamere na nekoj str kad su bili na koncu zao mi je uzasno
Steta...

RIP ...
rip, zhao mi shto je bio tako mlad
R.I.P

jedan od najboljih pjevaca na balkanu..

fkt mi je zao
RIP Tose 4ever
Zasto se ovako nesto desava samo dobrim ljudima

Stvarno mi ga je i previse zao ((
Tek u ovakvim situacijama vidish koliko samo na ovom gamersu ima morona i idiota ....
Nema ba vezze kakvu je muziku pravio (a bila je dobra) ..
Momak je postavio temu da se oda pocast ... Volio ti nevolio njega, treba mu makar odat pocast sad kad ga vec nema
r.i.p. Tose Proeski
stace mi to na gamers.ba
kolko je ljudi POGINULO U RATU ? to su heroji brate moj!
da nije njih ne bi se mi zaje... ovdje sad i pisali o tosetu
kolko djece nevine pogine od gladi od necega... nisu ni sanse imali u zivotu ni za sta...
da ne pricam dalje ako neko konta konta ako ne stacu ja...
ugl r.i.p
al smo skontali do sad da je umro i nemoramo na svaku stranicu pisat o njemu fkt ono moje misljenje licno
nemoj da ko sta zamjeri
poz

Post dobio šamar od LizzarD

Lich. je napisao/la:
stace mi to na gamers.ba
kolko je ljudi POGINULO U RATU ? to su heroji brate moj!
da nije njih ne bi se mi zaje... ovdje sad i pisali o tosetu
kolko djece nevine pogine od gladi od necega... nisu ni sanse imali u zivotu ni za sta...
da ne pricam dalje ako neko konta konta ako ne stacu ja...
ugl r.i.p
al smo skontali do sad da je umro i nemoramo na svaku stranicu pisat o njemu fkt ono moje misljenje licno
nemoj da ko sta zamjeri
poz

A TI SI JEDAN MALI NAPACENI IDIOT, KOME CU OPSOVAT SAD PA MAKAR LEGO I BAN

JE**M TI SVE

Zumbala4mi0 je napisao/la:
A TI SI JEDAN MALI NAPACENI IDIOT, KOME CU OPSOVAT SAD PA MAKAR LEGO I BAN

JE**M TI SVE

A i ti si jedan mali glupan koji nema svog misljenja pa samo potvrdjujesh shto vechina kazhe . . .

Smijem se kladiti u to . . .

Lik je rekao svoje misljenje i ti njemu da psujesh z*** toga ? Zashto ? Zato shto je drugachije od ostalih . . . Daj molim te , bolje je da sutish . . .

btw. Evo rechi cu i ja , nit sam ga poznavao nit slushao ni koji kur** i sad ja neshto tu trebam tugovati ? Shta to odjednom ga svi voljeli ? Daj molim vas ne glumite bezveze . . . Ne znam je li do mene , ali neke ljude nikako ne mogu shvatiti . . .
Danas gledam neke cure plachu z*** toga , mislim , wtf ? Hajd da je lik iz Bosne , pa i nekako , vi se ponashate ko' da vam je poginuo neki prijatelj
Izvinjavam se sto moram ovo spomenuti , ali vishe postova je napisano za njega nego za mi[0]'a (rahmet mu dushi) . . .

Ne mogu vishe pisati , iznerviran sam . . .

Ako treba nekog osudjivati z*** njegovog licnog misljenja , admini slobodno me samarajte , banujte , etc.

Cheerz'

RIP

Zabraniti otvaranje ovakvih tema na forumu z*** velike kolicine nebuloznih postova.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.