Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

R.I.P Toshe

3.338 pregleda · 136 odgovora · otvorena 16.10.2007. u 09:34

Iako tema nema veze sa igrama .. mislim da bi bilo uredu da odamo pocast jednom od najpopularnijih pjevaca na balkanu ... naime Toshe Proeski je jutros poginuo u saobrachajnoj nesreci
Ozbiljno ??

Ccc, Ako jeste, Rest in Peace... Mlad covjek

edit. Ewo sad sam gledao na hrtu

Tako mlad 26 godina
lol kako to a bio mlad
ccc svarno mi ga je zao R.I.P
Ma nema... Tvoje zelje su jedno a njegova smrt drugo.... Ne znam sta vam je vishe sa tim temema rip ovaj rip onaj za pola sata se javi taj isti "mrtwac" da bi rekao da se osoba zezala...

Post dobio šamar od Schulz

Breakingah je napisao/la:
Ma nema... Tvoje zelje su jedno a njegova smrt drugo.... Ne znam sta vam je vishe sa tim temema rip ovaj rip onaj za pola sata se javi taj isti "mrtwac" da bi rekao da se osoba zezala...

omg Mislis da se zezam sa covjekovom smrchu zalosno
               MemsoN je napisao/la:
omg Mislis da se zezam sa covjekovom smrchu :\'( zalosno

Oprosti odgovorio si ranije sa linkom mislio sam da je jedna neslana sala. Sranje jbt, a tako mlad momak. Nek mu je spokoj dusi
Upravo sam vidio na txtu... od HRT2
RIP TOSE
Poginuo je bolidi, nije zajebancija...omg

Stvarno sam sokiran, bio je kvalitetniji i uspjesniji od citave nase estrade zajedno, da ne spominjem zavrsenu muzicku akademiju, humanitarne koncerte, mislim da je bio i ambasador unicefa....a i odlican pjevac prije svega, iako nisam neki fan bio...

R.I.P. , hvala ti...
Nisam ga nikad gotivio (ne furam gay muziku) , al' opet mi je zhao kad umre neko mlad . . .

RIP
vela havle ... ma danas kad ti neko kaze umro ovaj umro onaj jbg i ne zacudi te ... R.i.P
Pocivaj u miru, Tose.
Dobar si pjevac bio - nema sta.
Z*** tog RESPEKT!
Pocivaj u miru Tose... Dobar covjek i veliki humanista si bio. Tuga brate.

@godfather ne bih se slozio da sa tvojom konstantacijom da je bio uspjesniji od cijele bh estrade.
               storm_raider je napisao/la:

@godfather ne bih se slozio da sa tvojom konstantacijom da je bio uspjesniji od cijele bh estrade.

A dobro, od pola sigurno , ne vidim koji bi bh pjevac mogao puniti dvorane po bih, hrvatskoj, srbiji, makedoniji kao sto je to tose radio...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.