Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

password - wtf -

298 pregleda · 7 odgovora · otvorena 11.10.2007. u 15:33

Pozdrav svima

Prvo da se prestavim , b0n3Z je

Jedno pitanje za Administraciju
Mozete li vi admini vidjeti sa kojeg maila sam se registrovao na gamers.ba !!!

Nick : b0n3ZZ=)
Link : http://gamers.ba/profil.php?id=11530

Sinoc posao da promjenim pw , i sada promjenim ja pw , i pita me nest na koji cu nick , i ja izaberem moj prosli nick !!!

Krenem ja da se logujem nece , sve sam moguce kombinacije probao !!!

Pa ovom prilikom molim admine da vide ako je to moguce na koji mail sam se registrovao da vratim password

thx bye bye
hahahaha jesi retarda majko moja !

Imam ja i banovanih accounta pa mi nije na mom mailu , uglavnom sto da se ja tebi pravdam ,njubu !!!
Ja mislim da mogu admini... Vidi jesil tacno nick napisao, i zamoli ih da ti promjene nick... I meni je slicna situacija bila, zamolio Schulz-a, i on mi sve napravio...

@ Pa reci samo Schulz-u, ako mu nie mrsko, da ti promjeni nick, pa onda probaj... (Ili nekog drugog admina)
               cha0swOw~ je napisao/la:
Ja mislim da mogu admini... Vidi jesil tacno nick napisao, i zamoli ih da ti promjene nick... I meni je slicna situacija bila, zamolio Schulz-a, i on mi sve napravio...

Nick kada sam promjenio password :b0n3ZZ=)
Kada sam promjenio pw , pitalo me nest , na koji cu nick i ja odabrao : b0n3ZZ

i tu sam se zajebo , sad nece ni pw ni nick , omg situacija X
Sad dobijes ban na oba accounta z*** narusavanja clana X: podiok multi-account
To ti moze samo ADo aka bU...odnjih niko nemoze...
i meni se isto sranje desilo kada sam mijenjao pw od accounta... sada kada se logujesh morash pored nicka trebas ukucati i razmak, tj. nick + razmak ili ti ga "b0n3zz " a pw taj koji si stavio...
Debeli oces li ti supat ja ja eto ti sada Nema vise acc a nisi htio bodova dati P

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.