Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Cola - karte?

448 pregleda · 22 odgovora · otvorena 15.10.2007. u 19:56

E ovako, hitno mi treba karta, mozda dvije za colin koncert. Ako neko ima (ili zna nekoga ko ima) neka kaze cijenu i kontakt podatke.

Tnx.
Pozz.I ja sam trazio karte,jos od prije Bajrama 2 dana nema vise karata,sve se pokupovalo,ali to je taktika ko i svaki koncert.Bice ti pred Zetrom da se kupi na dan kad je koncert ali ce biti malo skuplje karte,pa ako ti se bas ide bice ti 100%,samo ces platiti malo vise.Tako bude svaki put.
Ja neki dan otisao u unitic po karte,kad lik ispred mene (svercer 100%) kupi 300 karata .PA Bit ce takvij jos 20-ak pa njih kontaktiraj pred zetrom
               3m!r05 je napisao/la:
Ja neki dan otisao u unitic po karte,kad lik ispred mene (svercer 100%) kupi 300 karata .PA Bit ce takvij jos 20-ak pa njih kontaktiraj pred zetrom

sumnjam da bi mu dopustili da uzme 300 karata ...
LoKi© je napisao/la:

To kao neki problem?Tesko reci da je organizovani odlazak na koncert djece sa posebnim potrebama,ili Osnovne Skole iz Jajca...Jao kako samo ne razmisljate,nece doci na pult i reci:"Daj mi 300 karata." To je sve prica,uostalom boli njih briga,njima je bitno prodati karte sad ko ce ih preprodavati,njih ne zanima.
Nema vishe karata , raja jedino sto vam preostaje je ponjet 50 il 100 km i poc na koncert i trazit kakvog svercera da vam se smiluje et od mene iskrene zelje da nadjete karte i da se dobro provedete SVIMA KOJI ZELE IC NA KONCERT
MemsoN je napisao/la:
Nema vishe karata , raja jedino sto vam preostaje je ponjet 50 il 100 km i poc na koncert i trazit kakvog svercera da vam se smiluje et od mene iskrene zelje da nadjete karte i da se dobro provedete SVIMA KOJI ZELE IC NA KONCERT

jest lako je onima iz sarajeva ponijeti 100km pa ako kupi kupi..a sta je sa ovima sa strane ?
Dodje i ne nadje karte, dzaba dolazio..
               sm je napisao/la:
jest lako je onima iz sarajeva ponijeti 100km pa ako kupi kupi..a sta je sa ovima sa strane ?
Dodje i ne nadje karte, dzaba dolazio..

Raspitaj se brate ima jos do koncerta .. dodji u Sarajevo trazi karte.. neznam kako ....al potrudi se ..GL
               naiL je napisao/la:
Prodaje jasa 50 km jedna. Ima 2.

Ocajan jesam, budala nisam
               LoKi© je napisao/la:

Tesko je svercerima nabaviti 300 i vise karata

Zato se skupite i akcijat na svercere, uzet im i pare i karte
ja sam prodao x2 110km tj jassa je

i opet ****m majku ko mi je promjenio pw na acc
imam 2 karte, 50 km, javiti se na pm.
               Schulz je napisao/la:
imam 2 karte, 50 km, javiti se na pm.

moze jedna za 20
               cipiripineda je napisao/la:
moze jedna za 20

Ajmo se druŽit pls !
Sutra 16. il 17 dolaze karte u Unitic ja danas na odmoru otiso...pito imal kaze djevojka sutra il prekosutra dodji bice...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.