Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno

Kritika

246 pregleda · 8 odgovora · otvorena 20.10.2007. u 17:06

E bas me zanima zasto admini nekim novim clanovima g.ba date dodatne admin bodove , a nekim ne i onda se ovi sto ne dobiju bodove ko debili trude da napisu vijest ko ju haman nikad ne prihvatite stave predobru sliku vi uzmete neku glupu Stvarno ne kontam samo se nadam da necu dobit ban radi ove kritike
Svaki 100 gamer koji se registruje dobije admin bodove.xD
Ma salim se moras imati sexy nick a ni moj ni tvoj nisu sexy

Post dobio šamar od Schulz

Nakon sto sam nekoliko puta procitao tvoju temu, skontao sam da govoris da "neki novi clanovi dobijaju bodove", a da "neki novi clanovi ne dobijaju bodove i pisu vijesti, a vijesti im ne prihvacaju" ?

Eh da razjasnimo. Admini prihvataju vijesti koje su kao prvo uredno i pravilno napisane, a zatim zanimljive gamerima, jer sigurno je da niko ne zeli da na gamerskom sajtu procita kako je siemens izdao novu ves masinu. Admini nisu bez razloga postavljeni na tu poziciju i oni su sigurno mjerodavni i kompetentni da prihvate vijesti koje treba da budu prihvacene.

Sto se tice slika, vrlodobro svi znate kakve slike treba da se salju i znate da slika dana ne mora uopste biti smijesna, nego zanimljiva, poucna i sl.

Kritike i pohvale su uvijek dobrodosle. Pozdrav, administracija.
Nemoj se naljutiti Al nije sve u bodovima , Ovdje smo da se druzimo pomazemo jedni drugima itd... Nije sve u bodovima

Post dobio aplauz od Schulz

joj sto si ti gladan bodova
sevap bi mu bilo dati koji bod

Post dobio šamar od Schulz

Nije ljutna i tacno tako nije sve u bodovima nego sam ovo napiso jer imam dosta jarane kojima je ovo glupo sto se tice bodova, Shulz najjaci admin (ne uvlacim se u guzicu )
gamer-ewr je napisao/la:
Ja sta god napisem samo me samaraju i udaraju nogom u glavu.

Mozda zato sto gluposti pises

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.