Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno

Mozel jedna pomoc u vezi Abletona?

247 pregleda · 3 odgovora · otvorena 11.10.2007. u 11:11

Skino sam ovaj Ableton Live 6.0.9.pa me zanima dali mogu muziku koju sam ja pravio u njemu snimiti u mp3 formatu i kako Probo sam ono file save as... ali ne moze tako.Pa mozeli mi neko pomoc ko se razumije ili ko je ranije koristio ovaj program
Rješenje
Jedini nacin kako sam ja uspio je sa nekim Wav to MP3 Converter-om, al ja mislim da se moze "ugraditi" lame mp3 plugin u ableton pa da snimas direktno u mp3...

Al najjednostavnije je da samo konvertiras iz wav-a u mp3...
Ma jedino mogu da snimim ono kao project.Idem ono save live set ili save live set as... i imam samo jednu opciju opciju .als (ableton live set).Imal mozda kakva opcija da snimim sa ono tipkom Record.
Greyman je napisao/la:
Ma jedino mogu da snimim ono kao project.Idem ono save live set ili save live set as... i imam samo jednu opciju opciju .als (ableton live set).Imal mozda kakva opcija da snimim sa ono tipkom Record.

Nisam nikad koristio taj prog,ali po iskustvu sa drugim programima,ne samo za audio obradu vec i mnogim drugima predpostavljam da ne ides na "Save As",nego treba da ides na "export",koji bi se takode trebao nalaziti pod "File" tabom...pa eto smekni imal sta

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.