Eh ovako mozel se kako , da napravim kao sto je zuma napravio ([email uklonjen]) eh sada kako se napravi to i ako moze da mi kazete , a ako bude spama admini udritee !! ev 10 bodova 5 + 5 = 10
Pitanje
Poništeno pitanje
5 bodova
gamers mail :S ?
581 pregled · 20 odgovora · otvorena 01.10.2007. u 13:34
https://accountservices.passport.net/reg.srf?sl=1&vv=500&lc=1033
tu sve mozes kako ti passe
ako imas problema sa tim
tare91_hzsa@hot,ail.com
tu sve mozes kako ti passe

ako imas problema sa tim
tare91_hzsa@hot,ail.com
www.msn.com
ides sing up
ides use my address
kad ti se otvori ides address upises sta oces ([email uklonjen])
i samo udjes u msn sa [email uklonjen] i sa passwordom i to je to
ali ima 1 manu
neces moci menjati ime pisace ti Address is not verified
i neces moci primati emailove.
ides sing up
ides use my address
kad ti se otvori ides address upises sta oces ([email uklonjen])
i samo udjes u msn sa [email uklonjen] i sa passwordom i to je to
ali ima 1 manu
neces moci menjati ime pisace ti Address is not verified
i neces moci primati emailove.
a mogu ti ja napraviti gamers mail pa da bude verified
Haj' Ado pokreni mail server pa da se svi furamo sa gamers mailovima
Hajd i ja bi taj mail da imam 
Bilo bi cool nesto novo

Bilo bi cool nesto novo
FaTaL je napisao/la:
pa ima mail server, al ko ce kreirati tolike email adrese
treba to zasluziti
Haj' Ado pokreni mail server pa da se svi furamo sa gamers mailovima |
pa ima mail server, al ko ce kreirati tolike email adrese
treba to zasluziti
brate uvedi nam u shop za 300 bodova kupovina mail accounta, jer ovi itemi u shopu su isfurani... Totalka...
ajmo ljudi sad dernek pravit ... ado postao na gamersima ....
bU je napisao/la:
daj meni moc da kreiram imam volje....
| pa ima mail server, al ko ce kreirati tolike email adrese treba to zasluziti |
daj meni moc da kreiram imam volje....
FaTaL je napisao/la:
Puno je 300 bodova...jer nebi ova djeca dala 300 bodova radije bi dali pare il nesto drugo..a makar jedno 150 il 200 bodova...
Mislim da ima vako "Ukupno pr0 korisnika: 174" znac kad bi bilo 300 bodova onda bi max 174 maila sa g.ba...al pola od njih nebi uzela jer se vidjaju kao "pr0" ipak su to djeca.
Suvisno pricat o tome kad je glavni admin otisao..
| brate uvedi nam u shop za 300 bodova kupovina mail accounta, jer ovi itemi u shopu su isfurani... Totalka... |
Puno je 300 bodova...jer nebi ova djeca dala 300 bodova radije bi dali pare il nesto drugo..a makar jedno 150 il 200 bodova...

Mislim da ima vako "Ukupno pr0 korisnika: 174" znac kad bi bilo 300 bodova onda bi max 174 maila sa g.ba...al pola od njih nebi uzela jer se vidjaju kao "pr0" ipak su to djeca.

Suvisno pricat o tome kad je glavni admin otisao..
xE0N/ofline je napisao/la:
Ali kada bi cijena bila 300 bodova ( ili 200, sta ja znam ), to bi im dalo dodatnu volju da navale na g.ba, čineći ga popularnijim i aktivnijim, tako da...
Ipak, ovo je jedna od najboljih BiH stranica
Puno je 300 bodova...jer nebi ova djeca dala 300 bodova radije bi dali pare il nesto drugo..a makar jedno 150 il 200 bodova...![]() Mislim da ima vako "Ukupno pr0 korisnika: 174" znac kad bi bilo 300 bodova onda bi max 174 maila sa g.ba...al pola od njih nebi uzela jer se vidjaju kao "pr0" ipak su to djeca. ![]() Suvisno pricat o tome kad je glavni admin otisao.. |
Ali kada bi cijena bila 300 bodova ( ili 200, sta ja znam ), to bi im dalo dodatnu volju da navale na g.ba, čineći ga popularnijim i aktivnijim, tako da...
Ipak, ovo je jedna od najboljih BiH stranica
FaTaL je napisao/la:
Pa bi onda pojedinci samo bezze spamali, otvarali nove teme i sl sranja. Dobro je ovako kako je. Ja nisam bio 4 mjeseca na g.ba, i situacija se poboljsala, zahvaljujuci Schulz-u, bar ja tako primjecujem. Ali fakat ne moze on sam sve raditi i mislim da treba pomoc. Ideja nebi bila losa, ali da treba manje bodova za taj g.ba mail.
| Ali kada bi cijena bila 300 bodova ( ili 200, sta ja znam ), to bi im dalo dodatnu volju da navale na g.ba, čineći ga popularnijim i aktivnijim, tako da... Ipak, ovo je jedna od najboljih BiH stranica |
Pa bi onda pojedinci samo bezze spamali, otvarali nove teme i sl sranja. Dobro je ovako kako je. Ja nisam bio 4 mjeseca na g.ba, i situacija se poboljsala, zahvaljujuci Schulz-u, bar ja tako primjecujem. Ali fakat ne moze on sam sve raditi i mislim da treba pomoc. Ideja nebi bila losa, ali da treba manje bodova za taj g.ba mail.
FaTaL je napisao/la:
i jos spamera zeljnih bodova ....
btw mi smo dodatno otisli u offtopic
| Ali kada bi cijena bila 300 bodova ( ili 200, sta ja znam ), to bi im dalo dodatnu volju da navale na g.ba, čineći ga popularnijim i aktivnijim, tako da... Ipak, ovo je jedna od najboljih BiH stranica |
i jos spamera zeljnih bodova ....
btw mi smo dodatno otisli u offtopic
bU je napisao/la:
DACU TI JA 300 BODOVA odma mi uzmi !!
mOZE ?
| pa ima mail server, al ko ce kreirati tolike email adrese treba to zasluziti |
DACU TI JA 300 BODOVA odma mi uzmi !!
mOZE ?
bU je napisao/la:
ev, ak se vec "dijeli" moze meni jedan gamers mail ?
ev, ak se vec "dijeli" moze meni jedan gamers mail ?
bU je napisao/la:
ae brate ado pravi te email adrese
da se malo furamo
ae brate ado pravi te email adrese

da se malo furamo
FaTaL je napisao/la:
da,to bi raja navalila
jedno 200 bodova bi bilo uredu
da,to bi raja navalila

jedno 200 bodova bi bilo uredu
IDOL UVJEK PONISTI
bU je napisao/la:
kao sto sam ja zasluzio svoju nagradu?....a nisam je dobio?...
zalosno
kao sto sam ja zasluzio svoju nagradu?....a nisam je dobio?...
zalosno
bU je napisao/la:
Castim te ja Gajbom piva i josh sta ti oces, samo mi napravi ^^
Ozbiljno ti kazem, ne zezam se !
Castim te ja Gajbom piva i josh sta ti oces, samo mi napravi ^^
Ozbiljno ti kazem, ne zezam se !
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.