Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Anketa Zaključana

Koliko je bitna gaming oprema za CS

2.830 pregleda · 126 odgovora · otvorena 19.09.2007. u 22:29

Da li je bitna oprema za CS?

Da, naravno 0 · 0%
Ne, nije mi to potrebno jer igram 4fun 0 · 0%
Imam skill, ne treba mi oprema 0 · 0%

Ukupno glasova: 0

Prijavi se da glasaš
Zelim da cujem vasa misljenja. Neka se jave oni koji igraju CS.
Mnogi tvrde da je gaming oprema nepotrebna, i da je potreban skill, a ne skupi mishevi...Neki ne zele davati pare na te stvari, a vole igrati CS..a neki daju lovu na gaming, a nema skilla niti nadarenosti prema igri..
iznesite svoje misljenje.
Meni naravno da treba oprema , jer nemozes ti igrati sa kuglasem i poderanom podlogom , treba tu svasta .. pa cak i slusalice meni licno jest kanta mis al sam se naviko jos mi se uklapa sa razer mantis control tako da , za mene oprema vazna
Skill je mnogo vaznije nego oprema,logicno.
ALi skill + oprema jos bolje,naravno.
ALi mozes i sa solidnim mishevima ownati.
recimo intelli 1.0 ili 1.1
meni su recimo uvijek potrebne slusalice , bez njih ko da nogom igraam :\

a ostalo moze i na kuglasu da igram
Svako bi volio imati dobar mouse,podlogu,slusalice?Ali,fazon je u tome sto svako nema para za to,skill je bitan koliko toliko.Opremu kao opremu svi vole imati,i furati se na pro gamere ...Ovo je moje misljenje,al na neki nacin oprema za CS je potrebna na neki nacini,barem uzitak igranja
Meni takodjer Slushe najbitnije... slushe i radar, kao WH..
Samo mi daj sluse, fin mis i tastaturu sa potrebnim "dugmicima" .. ostalo nek se sve raspada .. jer tu je SKILL !
Kad igram 4fun , slushe mi ne trebaju (ustvari slusham muziku) , mish mozhe bilo koji . . .

A vec kad hocu ozbiljnije , MX518 , slushe na glavu i play . . .

btw. Mozda nekome oprema nije bitna , ali je puuno lakshe igrati sa dobrim mishem , slushama , etc . . .
Znam da je nekima to vazno.
Razer vamo,te diamondback tamo...bla....bla,meni to beze.
meni je to samo proseravanje,i raja se samo hvali time.
Kaze jarane joj ovo ono kupio sam deathadder...pa sta
Nemas ni drivere za njeg,a pricas kako je dobar,a bez drivera to je samo mis.
ja nemam podloge uopste,igram na drvenom stolu,koji je sav izboran,i grub i nide veze.mis mi je Logitech premium optical wheelmouse(optical jes,a premium nebi reko),i imam ga odkad sam kupio komp.Tolko sam ga puta izlupao po stolu,da mi se cuju dijelici kako zvekecu unutra.
Ali opet igram kolko tolko dobro.
Nekad losije,nekad bolje,uglavnom kada bi se skill mjerio po opremi vi bi svi bili papci,jer vas ja sa ficom prestizem a vi se hvalite da driveate porsche...
Da, sto imas bolju opremu koja tebi pristaje, lakse ti je igrati i imas neku hajmo rec prednost.
Al vazno je i iskustvo, jer dzaba ti sva oprema ako ti ne znas igrat

Meni osobno treba samo veci fps, ovo ostalo je sasvim zadovoljavajuce.

MX518, obicna podloga i obicne slusalice od 20KM.

EDIT: i konekcija za online igranje..

Zadnji edit: 19.09.07 u 16:46:14

imao opremu !

izgubio od vas!

prodalo se javite kad dolazite u stasnet !
Najvazniji je skill... Al djabe skill kad ti neko da one debilne misheve i tastature... Stim... Vise oprema ja mislim
ma potrebno je dosta .. ne mozesh ni igrati na svakakvom misu niti na nekim beze slusama koje prekidaju..
naravno da je bitno ba sluse prvo 2 mis 3 tastatura neka normalana a ne svemirska 4 podloga a skill moras imati moj jaran ima swe najbolje al je n00b(kaster)
maxeL je napisao/la:
imao opremu !

izgubio od vas!

prodalo se javite kad dolazite u stasnet !

haha

mi u stasnetu ne znamo igrat, al doci cemo

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.