Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Anketa Zaključana

Koliko je bitna gaming oprema za CS

2.830 pregleda · 126 odgovora · otvorena 19.09.2007. u 22:29

Da li je bitna oprema za CS?

Da, naravno 0 · 0%
Ne, nije mi to potrebno jer igram 4fun 0 · 0%
Imam skill, ne treba mi oprema 0 · 0%

Ukupno glasova: 0

Prijavi se da glasaš
Zelim da cujem vasa misljenja. Neka se jave oni koji igraju CS.
Mnogi tvrde da je gaming oprema nepotrebna, i da je potreban skill, a ne skupi mishevi...Neki ne zele davati pare na te stvari, a vole igrati CS..a neki daju lovu na gaming, a nema skilla niti nadarenosti prema igri..
iznesite svoje misljenje.
Oprema je itekako bitna, al skill je najvazniji. Ako nemas skilla, dzaba ti je da imas opremu od 5000KM.
imam MX518 i mantis control a sluske su u stasnetu solidne
raydeN` je napisao/la:
haha

mi u stasnetu ne znamo igrat, al doci cemo

neka, neka

tamo nema niko da smeka preko konzole

pussa
e ovako...meni treba samo mis mx518 iil g5,slusalice od 2 KM i podloga od 0.5 KM i sa svakim cu igrat...zato samo mis !
Zanimljiva tema.
Ja imam Genius tastatur i mish made in china nisu vise od 15 km.Ali CS igram dobro.Ne volim se hvaliti ali pak.
skill iznad svega .. ali dio opreme koji najvise doprinosi igracu su dobre slusalice i dobar mish .. fps i ne mora biti 100.. mislim .. ko ima imalo skilla (ako mu je nizak fps) ici ce na to da protivnika doceka u situacijama kad mu ne treba visok fps .. npr docek awpom iza coska kad cuje dolazeceg protivnika, tu je dovoljno postaviti nishan na odgovarajuce mjesto i kliknuti ..

uglavnom .. po mom misljenju slusalice i mish koji je ispravan su bitni .. ali dzaba sve bez skila i smisla za igru ..
samo trebas potrefiti sens za odredjeni mish , sluse su svakako potrebne, neces ti znat igrat sad ako imas xtra opremu =) ako igras na nekom mishu dvije godine normala da ces dobro na njemu igrat , stvar navike kao sto je neko rekao u postu ...
ma jest da nije toliko ni u opremi nego u skillu vazna je mnogo i oprema ja sam kupio mis mx prilagodniji za ruke nego ono smece a sa slusama bolje se cuje ba znate na sta mislim jedno bez drugog nemoze
slusalice:senhieser HD 515
mish:logitech G1 (pre toga G5 ali prodao posto mi ovaj bolji)
podloga:Qpad arctic edition

bitna je oprema al je bitnije navici se na to sta imash pa makar i bilo neshto jeftino.

Ne morate imati extra opremu za igranje, samo ono sto vama odgovara i sta mislite da je dobro za vas =)
yassawOw~ je napisao/la:

Ne morate imati extra opremu za igranje, samo ono sto vama odgovara i sta mislite da je dobro za vas =)

slazem se s covjekom .. ako si zadovoljan opremom, ne razmisljas toliko o njoj .. nego jednostavno igrash .. tako da nema ono .. je*em mish .. je*em slushalice .. etc ..

bitan je taj psihicki trenutak
maxeL je napisao/la:
neka, neka

tamo nema niko da smeka preko konzole

pussa

Sad smo i smekali preko konzole hahahahaha...

ne budi dijete maxele...

edit:

govore da smo citeri online, da smekamo na lanu

jos samo da pocnu pricat kako vam opremu otimamo

Zadnji edit: 19.09.07 u 17:03:06

kao sto djemo kaze,svako bi ovlio mis dobar,podlogu
Ali ako se neko ustelio na misu od 5 km i owna na njemu znaci njemu nije potrebna oprema
GL
kako kome...mislim da je bitniji skill nego oprema..ali npr imam neke kriterije kod miseva, podloga..slusalice mi nisu tolko vazne...ali mis mi mora lijepo lezat u ruci i to je to..bio on na kuglicu, opticki laserski ili kakav god..npr svida mi se dizajn razer copperheada, al ne svida mi se G5, ne lezi mi u ruci...

eto od mene
raydeN` je napisao/la:
Sad smo i smekali preko konzole hahahahaha...

ne budi dijete maxele...

ne znam, pricali su mi puno ljudi s kojima ste igrali !

sad ono nagadjam pa da se ne preseravam ovako se dokazite i ja necu ni igrati vise pisahaj ga

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.