Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

BioShock

389 pregleda · 14 odgovora · otvorena 19.09.2007. u 07:17

Sta mislite o igirci ? Vec se pricha da ce biti igra godine
Grafika je prejaka , ja je igram vec 2 dana i stvarno mi je grafika EXTRA detalji MAX sve =)
igra je prvo dobra ,ali nebi reko da ce biti igra godine možda na 2 mjestu,HL2 episoda 2 bić e igra godine
Cuo sam sa je igra beton... nisam Probao...

btw. Probacu uskoro... Pa da i ja vidim to cudo od grafike
grafika samo takva
igrivost samo takva

nepreporucujem vam da instalirate ako nemate 2gb rama i dobnru graficku da mozete "osjetiti" igru...
               armany je napisao/la:
grafika samo takva
igrivost samo takva

nepreporucujem vam da instalirate ako nemate 2gb rama i dobnru graficku da mozete "osjetiti" igru...

jeli to da se ti pohvališ da imaš 2gb rama i dobru grafičku

btw. igra je fenomenalna, preporučujem u svakom slučaju
extra igra...ne mogu je prestat igrat...
Ja sam je igro i mogu reci da nije mi nesta. Ima dobrih stvari kao grafika (isto je na DX9 i DX10) i igrivost. Loša je priča i nekeko je previše linearno i skriptirano.
               DirectXP je napisao/la:
Loša je priča

Uf sto lupas brate mili. Vidi se da nisi igro jer odavno neka graficki dobra igra nije imala ovako dobru pricu. Gameplay je na vrhuncu. Ko je igro System Shock 2 zna o cemu pricam.
Malo je reći da je igra super, nego je Extra, grafika na nivou stvarno svak im čast.
Igra je odlicna... Kao i System Shock 2 nekad... Prejaka!!!
Al imam jedan problem koji me pravo nervira, u igri, kad uzmem dolare od nekoga ili sa poda, igra se samo srusi, i to se cesto desava. ima li jos neko iste probleme?

Inace, tacno je da se prica da ce to bit igra godine, jer su ocjene na svakom game siteu do neba, ali i to je isti slucaj sad sa HL2 Episode 2
igra je fantasticna,na gamespotu je dobila odlicnu ocjenu a to je 9.0
Igra je super samo što neće biti igra godine.

Igra godine će najvjerovatnije biti Crysis,pa onda Orange Box,pa onda vjerovatno UT3 pa tek tamo negdje bi trebao biti Bioshock.
               Lidve je napisao/la:
Igra je super samo što neće biti igra godine.

Igra godine će najvjerovatnije biti Crysis,pa onda Orange Box,pa onda vjerovatno UT3 pa tek tamo negdje bi trebao biti Bioshock.

potpisujem

igro, preso

dobra grafa i sve al mi nije nesh igrica sve u svemu, puno bolji mi je crysis

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.