Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Warcraft turnir [u Vogosci :) ]

1.177 pregleda · 34 odgovora · otvorena 10.09.2007. u 19:48

Pozdrav !
Ovako, pozivam vas da u subotu, 15.09. dodjete na turnir u Warcraftu (1x1), uplata je 5 KM, igra se u mom klubu, docekao bih vas na stanici i sve to.
Dakle, sada - turnir je za zabavu, zarade od toga nemam nista od toga, jednostavno zelim vidjeti par dobrih meceva (iako niko od boljih igraca nece doci).
Nagrada je bezveze, kao sto napomenuh nemam nikakve zarade od toga, jer se ne planiram zavaliti u minus. Ne zelim slusati primjedbe, jednostavno vas pozivam sa jedinim obecanjem da ce te igrati. Kompjuteri su dobri, misevi su normalni opticki, pa ako planirate da se zalite i na to, ponesite svoj omiljeni od kuce.
F1 radi. Kao i postavke komandi.

Ne ocekujem velik odaziv, ovo je samo reda radi, da ne bude da nisam pozvao komsije, a svi nesto placete kako nema turnira.
Prijave traju do petka.

Hvala.
***ami andrey dosao bi da mi starci daju ali ****ni zivot neda
Kreator je napisao/la:
***ami andrey dosao bi da mi starci daju ali ****ni zivot neda

Vjerujem. Gledajte, ja ni ne ocekuje da ce neko doci, jednostavno zelim da objavim ovo, da ne bude...
ako ne mozete oke je, ne morate ni naglasavati.
f4nt0mac:P je napisao/la:
Turnir u sarajevu jel?

u holivudu ba.

joj pokusat cu doci ako mi obaveze dozvole
Jao,jao..otkad nisam igrao warcrafta.Ajd' daj mi sve potrebne informacije i eto me 100% npr [ gdje je igraona i to ]

Ja zivim u centru btw .
dolazim i ja 100%.
nisam igro wc3-a pola godine kako treba.
can't wait

btw. mozda dodju zawn i spadefive, al nek se sami prijavljuju.
skalznular je napisao/la:
u holivudu ba.

joj pokusat cu doci ako mi obaveze dozvole

Sta ja znam dje je , nije ljubimac Abramovica pa da svak zna dje je njegova igraonica dje se igra

Post dobio šamar od Schulz

btw. dosho bi i ja iz mostara svegami , al od koje mi degeneka primit bezze , da nisam u stasnetu bio...

Post dobio šamar od Schulz

f4nt0mac:P je napisao/la:
Sta ja znam dje je , nije ljubimac Abramovica pa da svak zna dje je njegova igraonica dje se igra

Jel tesko procitati citavu temu?
"docekao bih vas na stanici i sve to."

ako si iz mostara zaboravi.
Hmmm evo razmisljam dal da dodzem... pa govorim sam sebi zasto da ne. evo ako nadzem jos kojeg igraca iz sa (ilidze) eto nas... 100% sto se nagrade tice .. nije mi stalo do para .

GL HF! (trebace nam)

btw. da nas hoce doci sto manje... oko 10 najvise bi volio
docu da gledam =) ako ne slazem
ja bi dosao al mi se ne isplati dok platim autobusku kartu i uces odo u minus 100km
BillGatesSon je napisao/la:
dolazim i ja 100%.
nisam igro wc3-a pola godine kako treba.
can't wait

btw. mozda dodju zawn i spadefive, al nek se sami prijavljuju.

Jaje ocemo zajedno ici haha mogo bih i ja beze reda radi odigrat
JA bih rado dosao,al imam obaveza u 18:00,neznam dal cu do tada ispastiI ukolko pocinje turnir to mi moze dati dodatne info. dal da dodjem ili ne.
hm.... igrao sam na net'u pa cu doci .... da vidim jesaml' se ustelio dovoljno ....
LavShinodaFM je napisao/la:
docu da gledam =) ako ne slazem

ti qme morash doci

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.