Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

4 mi[0] online - sta se desilo?

474 pregleda · 12 odgovora · otvorena 09.09.2007. u 21:00

Eh ovako...
danas je ned.(ako ne grijesim)
Turnir je bio zakazan za sub./ned.
Zanima me sta se desilo/jeli se ista odigralo?

Koliko ja vidim, "organizacija" te gl. (ne)odgovorni ch1p je ovo organizirao po principu: "Jedem ja danas kod kuce burek, i reko ajd da ogranizujem turnir."

(Mozda negdje na g.ba ima informacija u vezi ovog sto pitam ali ja adekvatnu nisam uspio naci)
sta ce biti brate,nema nista od turnira.bash sam se nadao da cu bar odigrati 1 match,al djavla.dosao danas malo prije 17h,nigdje ni ch1pa,ni admina ni nicega.smijesno...a najvise je zalosno,jer je ovaj tur trebao biti namjenjen mi0-u...al eto,sta se moze
Za tvoju informaciju ne ucim nikako a nije bilo lige jer niko nije ponudio server pitao sam trudio se...i nista
Nasao sam bio exe ali nickname fantom je rekao dozvolio mi onda ni njega na msn ni online servera.

A jos je problem bio sto se pola klanova nije javilo da potvrdi ucesce..

Hvala...

ch1p je napisao/la:
Za tvoju informaciju ne ucim nikako a nije bilo lige jer niko nije ponudio server pitao sam trudio se...i nista
Nasao sam bio exe ali nickname fantom je rekao dozvolio mi onda ni njega na msn ni online servera.

A jos je problem bio sto se pola klanova nije javilo da potvrdi ucesce..

Hvala...

jedno pitanje,sto se onda nisi meni javio.vidio si na svojoj temi da sam ti fino rekao da ti mogu sredit i server i admine...mogao sam zamoliti extiba (koji bi 100% pristao) da se koristi epncw,a nasao bi i ljude koji bi pratili matcheve,ako nista i ja bi pomogao.drugo je to sto si ti htio sve sam,normalno da ce propasti...
pa ne moze online ligu praviti jedan lik koji ni server nema lol
potrebno je vise ozbiljnijih likova koji mogu nesto napraviti ..
I ja sam ti fino ponudio lol server. Neznam kako vas nije stid da skrnavite Arnestovo ime
Slusaj pitao sam Exitiba. za EPNCW i on je rekao da vidi sa "supervizorom" a taj nije odobrio...

-Ne moras me napadati pokusao sam organizirati memorijal na naseg Miu i nije mi poslo za rukom...

ch1p je napisao/la:
Slusaj pitao sam Exitiba. za EPNCW i on je rekao da vidi sa "supervizorom" a taj nije odobrio...

-Ne moras me napadati pokusao sam organizirati memorijal na naseg Miu i nije mi poslo za rukom...

ma za sve imas izvlakusu
tako si jednom organizirao turnir u gnet-u, pa je bila pusiona isto kao sada
               entell je napisao/la:
Da nije sposoban i sta ? nemorate mu svi govoriti da je nesposoban, pogrjesio je i sad se nemoze nista uraditi .. sledeci put vodi vise paznje a pogotovo u ovakvoj situaciji.

Lock pls.

u pravu si.....
a ocel biti sta od te lige, ocel neko drugi organizovati
takodjer je i terra bila spremna da pomogne ...
Evo ja se nudim da organizujemo ligu 4 mi0, naci cemo server aBd, samo treba da se malo sredimo i par sitnica udesimo.

Ljudi koji su primarni za organizaciju bi bili ;

1. admini sa gamers.ba i ostalih gamerskih stranica
2. admini lokalnih CW servera (BIHnet, LOL, EPN, globalnet etc.)
3. svi ostali spremni da pomognu oko organizacije

Ja sam za to da se organizuje turnir i napravi oficijelna stranica za turnir (sa statistikom, demo download areom, etc.)

Ne moze jedan covjek (dijete u ovom sluchaju) sam organizovati turnir niti ligu.
zalosno
Server se moze ustupiti, to je najmanji problem. ORGANIZOVATI turnir je problem, i steta sto nije steam liga, vec non-steam.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.