Imam problem sa virtualnim cd/dvd uredjajima,bez obzira koji program koristim!!Kad god dodam novi virtuelni drajv kompjuter mi ustopa,i mogu to rijesiti samo kad remove uredjaj.MOlim vas pomozite mi!!!
Pitanje
Riješeno
Pomoc potrebna hitno
220 pregleda · 6 odgovora · otvorena 01.09.2007. u 00:55
to se i meni desavalo , instaliram daemon tools zastopa kompjuter , to je jacine tvog kompa , do rama i tu ti samo ostaje da udjes u safe mode pa mu zadas system restore
to se i meni desavalo , instaliram daemon tools zastopa kompjuter , to je jacine tvog kompa , do rama i tu ti samo ostaje da udjes u safe mode pa mu zadas system restore
b0n3Znast!cC je napisao/la:
Jacina racunara nema nikakve veze s tim da kompjuter zastopa kada instaliras Daemon tools...
Jednostavno ako ti je namjesten keyboard na bosanski jezik,racunar ce ti zastopati.Stavi CRO keyboard i problem rjesen.
to se i meni desavalo , instaliram daemon tools zastopa kompjuter , to je jacine tvog kompa , do rama i tu ti samo ostaje da udjes u safe mode pa mu zadas system restore |
Jacina racunara nema nikakve veze s tim da kompjuter zastopa kada instaliras Daemon tools...
Jednostavno ako ti je namjesten keyboard na bosanski jezik,racunar ce ti zastopati.Stavi CRO keyboard i problem rjesen.
Idi na regionalne postavke u Control panelu i sve stavi na hr.
**** ga moras ponovo dizati sistem i ne pokusavaj !!!
obori sistem
i sve ponove
i sve ponove
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.