drugovi kako da ubacim gabenmod za cs i mozetel mi reci kakom da radim na modules.ini
Pitanje
Riješeno
hitno!!!!za Pomoci
413 pregleda · 8 odgovora · otvorena 03.09.2007. u 11:43
kao i za svaki plugin, imas objasnjenje od onoga ko ga je napravio kako se aktivira, a najcesce ubacis plugin u cstrike/addons/plugins i poslije toga tacno ime plugina upises na dnu plugins.ini otvoris ga sa wordpad ili slicno...
teQ je napisao/la:
pokusao sam to ali nece neznam sto nece niti jdam plugin da mi pokrene
| kao i za svaki plugin, imas objasnjenje od onoga ko ga je napravio kako se aktivira, a najcesce ubacis plugin u cstrike/addons/plugins i poslije toga tacno ime plugina upises na dnu plugins.ini otvoris ga sa wordpad ili slicno... |
pokusao sam to ali nece neznam sto nece niti jdam plugin da mi pokrene
e vako cstrike/addons/plugins probaj !
hahaaha to je tesko ubaciti jedva je Sc00t3r to ubacio 
Trebaju ti modelsi , soundi , spritesi svasta nesta hehe

Trebaju ti modelsi , soundi , spritesi svasta nesta hehe
***** je napisao/la:
ljudi samo da vam kazem da je ovaj lik scooter meni je reko na msn pravi se glup samo da znate
hahaaha to je tesko ubaciti jedva je Sc00t3r to ubacio ![]() Trebaju ti modelsi , soundi , spritesi svasta nesta hehe |
ljudi samo da vam kazem da je ovaj lik scooter meni je reko na msn pravi se glup samo da znate
Mumba je napisao/la:
ma on je hinja nece da kaze odakle se skidaju modovi
ljudi samo da vam kazem da je ovaj lik scooter meni je reko na msn pravi se glup samo da znate |
ma on je hinja nece da kaze odakle se skidaju modovi
ja neznam kako se ubacuje a znal iko odakle se skida taj gabien mod
cstrike/addons/plugins i poslije toga tacno ime plugina upises na dnu plugins.ini otvoris ga sa wordpad.om 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.