Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 10 bodova

hs kb

493 pregleda · 14 odgovora · otvorena 03.09.2007. u 14:37

izvinjavam se na drugoj temi u danu, ali predhodnoj temi sam napisao problem u vezi pravljenje nove konekcije, to sam uspio, ali sad imam drugi prob... kada sam namjestio sve probam se konektovati i pise mi:
connecting throught WAN miniport (PPPOE)
error 769: specified destination is not reachable.

pokusavao sam sa raznim stvarima... opet napraviti konekciju sa drugacijim stvarima, kablove izvaditi pa opet ukljuciti itd... pls help
CONTROL PANEL , SYSTEM ,HARDWERE,DEVICE MENAGER, ONDA TI IMA ZELENA IKONICA GDJE PISHE
"NETWORK ADAPTERS" KADA TO OTWORIS... POJAWE SE JOS 2 IKONE ; 1 IKONU IDES DESNI KLIK I ENABLE A 2 DISABLE..PRICEKAS MALO I KONEKTUJES SE.. TAKO JA SEBI NAPRAWIM....

Zadnji edit: 03.09.07 u 08:43:53

armiN. je napisao/la:
CONTROL PANEL , SYSTEM ,HARDWERE,DEVICE MENAGER, ONDA TI IMA ZELENA IKONICA GDJE PISHE
"NETWORK ADAPTERS" KADA TO OTWORIS... POJAWE SE JOS 2 IKONE ; 1 IKONU IDES DESNI KLIK I ENABLE A 2 DISABLE..PRICEKAS MALO I KONEKTUJES SE.. TAKO JA SEBI NAPRAWIM....

nema mi na compu uopste adapters

Zadnji edit: 03.09.07 u 08:51:23

061-899-203 to je cowjek koji radi u HS-u..pa s njim widi...^^ lakse ce ti on objasnit..nego ja....GL..

Zadnji edit: 03.09.07 u 08:59:14

kume idi desni klik na iconu my computer (properties) tab hardwer tu ima devise menager onda ce ti se stvorit lista tu nadi network adapter i desni klik na jedan od dva adaptera i propertis i pisace da je disable ati stavi na enable Sretno
qme to ti je kad ti padne konekcija ili nisi dobro skopco modem ?

ili nisi lijepo napravio konekciju !
probaj ukljucit modem preko usba...a ne onaj glupi izlaz ko kod telefona
jarane pokusaj fino ono da uradis kako sam ti danas rekao i onda provjeri jel modem ok, a mogu ce je i da je konekcija pala
kako mi se cini,ti si spojio modem preko mrezne kartice,tu cesto zna bit problema z*** samih drajvera od mrezne kartice.
ako si dobio usb kablove,pokusaj se preko njih spojit i ako uspijes,samo na tom usb portu u properties-ima povecaj protok usb porta na maksimum.
ja sam neki dan instalirao frendu adsl i isto tako mu nije preko mrezne htjelo,mada u uputama pise da je to kao jednostavniji nacin i da je veca brzina,ali nije se htjelo spojit na internet,kad sam prestekao na usb kabel,sve je proradilo normalno.pokusaj i ti,mozda upali
zovi nek ti dode sluzba za 5 minuta ce popraviti nego vako se patis
§DiAbLo§ je napisao/la:
033/707-707

To je Logosoft, a njemu je HS koliko vidim.
upali modem na tipku standby i onda izvadi kabal od modema koji ide u struju to pomaze i kod errora 678

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.