Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Najbolji heroj??

1.406 pregleda · 41 odgovor · otvorena 30.08.2007. u 11:55

dakle jednostavno je....koji su po vama najbolji heroji za pocetnike u doti?
cuj najjbolji heroj za pocetnike

ne znam sta smatras pod tim pocetnik ?

zna li taj pocetnik castat magije ili samo udara ?

za pocetnike te neke bih predlozio leorica
               Schlachter~ je napisao/la:
Niđe veze, gdje ce silencer biti za pocetnike, ili Vol'jin, cak i Rhasta, lik koji pocinje s dotom treba kontrolirat 4 magije, pa jos kad se sastavi hex, dagon...

niđe veze, najteze je igrat sa mage

Meepo je toliki distract ownage da je to smijesno...
Dis na mobove, web, tower, gg.
mislim da je najbolji heroj undying.... summon svoje zombie i izadjes iz borbe a oni ti pune hp i exp....druga moc moze healat i udarat dmga.... zadnje 2 mi nisu nesto ali je heroj jak ako imas nekoliko itema iz onih new recipea....
               CryPhx je napisao/la:
mislim da je najbolji heroj undying.... summon svoje zombie i izadjes iz borbe a oni ti pune hp i exp....druga moc moze healat i udarat dmga.... zadnje 2 mi nisu nesto ali je heroj jak ako imas nekoliko itema iz onih new recipea....

zadnje 2 ti nisu nesto . lol pa treca mu je preimba moc. a i ulti je sasvim solidna pogotovo za mass fight
OverloRd je napisao/la:
Meepo daleko najjaci.. ne moze ga ni jedan heroj 1vs1 pobjedit ustvari 1vs4 posto ih poslije imas 4oricu
A za pocetnike Bone je najbolji imas windwalk mozes bjezat

btw. naix nije za pocetnike kakav avatar kad ima lik 500hp-a svako ga pregazi ak nisi uigran da lifesteal koristis..
ti si stvarno zaludjen
Naga-Najbolji late game hero
Build:
Manta Style
Buriza
Vladimir`s Offering
Power Threads
ButterFly
Asault Qurias
Nadji mi heroja koji moze da izdrzi 800 damage per second
Al` sam zaboravio..
nabolji heroji su traxex i troll warlord nooobbbbovski heroji totalno
da tebi slucajno stari nije onaj šeik iz arabije??
neces to kupit za 4 godine igranja
Vaak0 je napisao/la:
da tebi slucajno stari nije onaj šeik iz arabije??
neces to kupit za 4 godine igranja
ahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahaahahahahahahahahah
krrraaaaaaaaaaljjjuuuuuuuuuuuu
Pa dobro, postoje heroji s kojima je jednostavno igrat (ali naravno i to se mora znati). Za dota pocetnike su dobri heroji kod kojih nema komplikacija i imaju malo magija (leoric npr.) te bilo koji sklop itema im odgovara (rijetki su takvi heroji).

Mislim da je Luna i Mortred bas za pocetnike ali oni su mocno sredstvo tako da nijedan noob nece sa njima nabiti godlike pa cak ni kill. Ja sam igro u pocetku sa Razorom (Lightning Revrent) i mislim da je dobar za ucenje ali za pocetnike definitivno nisu int heroji pogotovo cisti kasteri sa po 4 aktivne magije. Mislim jedan pocetnik ne bi nikad znao igrat sa Rastom ili Witch Doctorom (bar ne pravilno)!!! toliko od mene!
Po meni je najbolji za pocetnike Rooftellen (Treant), tj.drvo :-). Ima 2 spella koja se rijetko koriste, odlican hp i armor, super ulti. I na kraju ima jednostavan item build.
Defintivno najbolji heroji su agilty heroji.Luna,Rikimaru,Mortred,Azwraith,najlaksi su za igranje,i oko itema nema puno price wraith band pwore treads,snga yasha i buterfly ako se stigne
najprostiji su ti
1. sniper samo range razwijaj i ko hinja uzimaj killove sa ulti
2.zeus samo krkaj chain i prwu a kada zagusti drmnes ulti i ukrades kill :D
ja sam se naucio na axe-u i on je po meni najjednostavniji :)
blademaster...? (onaj ork sa zastavom na ledima, neznam jel se tako zove xD)

i zeus :D
1. Dwarven Sniper (imas samo 2 magije, prost heroj, jak, mozes u fightovima stojat na rubu, imas veliki range, imas ultimate koji ubija prvog koji bjezi)

2. Niax Lifestealer ( samo ukljucis ultimate i fight )

3. Mortred

4. Tiny

5. Nevermore

Post dobio aplauz od wonanDRey

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.