E ovako ... posto kao sto vidite svi veci igraca koji igraju za nasu repku nisu aktivni, a kad pocne ESL svi kazu da igraju... Pa preporucio bi da se odigraju mechevi za novu repku. Ako ima neko da se dobrovoljno javlja da ne zeli vise igratu za repku neka odma to kaze, il da hoce da igra a nije upalio WC3 godinu dana... Prosli ESL bio je zalostan, =) (npr. Silence gubi goldmine od jednog footya, alastor bm-om udara moon well.. al istovremeno tu je jedan wisp koji ga hila ) ... Stvarno smo se obrukali, pa neka igraju neki igracu koji su aktivni cijlu godinu (mada ih je malo al' et). Predlazem novu ekipu. Thanks.
Diskusija
WC3 BiH Reprezentacija .. izmjene
739 pregleda · 27 odgovora · otvorena 20.09.2007. u 20:46
kad wisp heala ,elf gubi resurse
to je sve cu reci ;!!!!
to je sve cu reci ;!!!!
spade... bolje da i ne igramo ove godine ako je moca nakon god ne igranja osvojio turnir
LizzarD je napisao/la:
normala kad ja nisam doso xD j/k
btw. this thread fails at life
spade... bolje da i ne igramo ove godine ako je moca nakon god ne igranja osvojio turnir |
normala kad ja nisam doso xD j/k
btw. this thread fails at life
Slazem se sa tim .. il neku ligu preko ggca bilo sta...
a ja slobodno mogu rech da sam jedan od naj u BiH i volio bih to da vidite , eo veceras ako ocete da se sastanemo nedje na ggcu da odigramo par mecheva , aktivan sam citavu god..
a ja slobodno mogu reci da si ti smijesan
i ja predlazem novu ekipu
Buba je napisao/la:
ahhahaha ludddd
a ja slobodno mogu reci da si ti smijesan |
ahhahaha ludddd
ej sry neam za edit ..
imali gdje da skinem to da vidim kako su igrali to prosle godine replay ... pa eto ko zna nek posta link thxxxx
imali gdje da skinem to da vidim kako su igrali to prosle godine replay ... pa eto ko zna nek posta link thxxxx
^^ Ja nisam mogo u sarajevo doci(iz mostara sam ;( )
znam par igraca koji bi mogli za repku
znam par igraca koji bi mogli za repku
LizzarD je napisao/la:
ma kad je spade samo nesto znao tamo
(a spade samo zna igrati sa und na TM
provjereno)
spade... bolje da i ne igramo ove godine ako je moca nakon god ne igranja osvojio turnir |
ma kad je spade samo nesto znao tamo
(a spade samo zna igrati sa und na TM
provjereno)
Kreator je napisao/la:
EE ti kad mi ubijes unita javi se i nesta onda pricaj.... a kad me dobijes da ne govorim =)
Ovako, moca je dobio tur.. i lizzard nesta pametuje a lik ga moze nauciti da igra. Ja nisam aktivan uopste ... zato sam bio 2, da igram po cijeli dan kao neki, bio bi naj al necu jer sam shvatio da je wc3 glupost, igram samo 4fun. Ja nisam nigdje napisao da hocu u repku, jer me ne zanima.. samo hocu da ne igraju oni sto nikako nisu upalili wc3 u toku godine.. kao enta, silence, alastor, itd. Moca neka igra jedini on i nesta zna sto se tice wc3-a. Et ako hocete pravite novu ekipu, to sam napisao jer ima puno boljih igraca u BiH koji ne igraju a htjeli bi. BillGatesSon igra lik po cijeli dan .. i jedan je od naj u BiH, on je bolji od pola u repki (mozda od moce nije) al ostale moze nauciti i on nije u repki.
eto nista vise necu napisati na ovu temu... dogovarajte se sami oko nove repke (ako vam budu dali ovi "nadlezni likovi" ..
| ma kad je spade samo nesto znao tamo (a spade samo zna igrati sa und na TM provjereno) |
EE ti kad mi ubijes unita javi se i nesta onda pricaj.... a kad me dobijes da ne govorim =)
Ovako, moca je dobio tur.. i lizzard nesta pametuje a lik ga moze nauciti da igra. Ja nisam aktivan uopste ... zato sam bio 2, da igram po cijeli dan kao neki, bio bi naj al necu jer sam shvatio da je wc3 glupost, igram samo 4fun. Ja nisam nigdje napisao da hocu u repku, jer me ne zanima.. samo hocu da ne igraju oni sto nikako nisu upalili wc3 u toku godine.. kao enta, silence, alastor, itd. Moca neka igra jedini on i nesta zna sto se tice wc3-a. Et ako hocete pravite novu ekipu, to sam napisao jer ima puno boljih igraca u BiH koji ne igraju a htjeli bi. BillGatesSon igra lik po cijeli dan .. i jedan je od naj u BiH, on je bolji od pola u repki (mozda od moce nije) al ostale moze nauciti i on nije u repki.
eto nista vise necu napisati na ovu temu... dogovarajte se sami oko nove repke (ako vam budu dali ovi "nadlezni likovi" ..
SpadeFive je napisao/la:
ti si stvarno lud il sta ?
mozda si samo ljubomoran sto me nikad nisi dobio ni kad igramo mass t1 jos dobije elfove
wc3-a nisam odigro jedno 3-4 mjeseca, odigram max jednu u 2-3 sedmice kad mi je padne na pamet neka glupost i uradim je. pitaj koga god hoces da me zna da sad samo igram cod2 zato stfu!
| EE ti kad mi ubijes unita javi se i nesta onda pricaj.... a kad me dobijes da ne govorim =) Ovako, moca je dobio tur.. i lizzard nesta pametuje a lik ga moze nauciti da igra. Ja nisam aktivan uopste ... zato sam bio 2, da igram po cijeli dan kao neki, bio bi naj al necu jer sam shvatio da je wc3 glupost, igram samo 4fun. Ja nisam nigdje napisao da hocu u repku, jer me ne zanima.. samo hocu da ne igraju oni sto nikako nisu upalili wc3 u toku godine.. kao enta, silence, alastor, itd. Moca neka igra jedini on i nesta zna sto se tice wc3-a. Et ako hocete pravite novu ekipu, to sam napisao jer ima puno boljih igraca u BiH koji ne igraju a htjeli bi. BillGatesSon igra lik po cijeli dan .. i jedan je od naj u BiH, on je bolji od pola u repki (mozda od moce nije) al ostale moze nauciti i on nije u repki. eto nista vise necu napisati na ovu temu... dogovarajte se sami oko nove repke (ako vam budu dali ovi "nadlezni likovi" .. |
ti si stvarno lud il sta ?
mozda si samo ljubomoran sto me nikad nisi dobio ni kad igramo mass t1 jos dobije elfove

wc3-a nisam odigro jedno 3-4 mjeseca, odigram max jednu u 2-3 sedmice kad mi je padne na pamet neka glupost i uradim je. pitaj koga god hoces da me zna da sad samo igram cod2 zato stfu!
BillGatesSon je napisao/la:
ee ja koga sam god pitao za tebe , svi kazu da si glup ko qurac .. =) ja ne znam sto al tako pricaju pa cak i oni iz tvog naselja
(ti igras cod2 ahaahhahaha)
| ti si stvarno lud il sta ? mozda si samo ljubomoran sto me nikad nisi dobio ni kad igramo mass t1 jos dobije elfove ![]() wc3-a nisam odigro jedno 3-4 mjeseca, odigram max jednu u 2-3 sedmice kad mi je padne na pamet neka glupost i uradim je. pitaj koga god hoces da me zna da sad samo igram cod2 zato stfu! |
ee ja koga sam god pitao za tebe , svi kazu da si glup ko qurac .. =) ja ne znam sto al tako pricaju pa cak i oni iz tvog naselja
(ti igras cod2 ahaahhahaha)
Kad se ovog sjetim... aa lizz ??
necu nista reci
SpadeFive je napisao/la:
lol, s tobom se ne vrijedi raspravljat
btw. ti mnogo stvari ne znas o svojim "prijateljima" i "wc3 mentorima" al ne bi da se spustam na tvoj "neglupi" nivo i nauci nekoliko stvari o procjenjivanjima licnosti.
ee ja koga sam god pitao za tebe , svi kazu da si glup ko qurac .. =) ja ne znam sto al tako pricaju pa cak i oni iz tvog naselja (ti igras cod2 ahaahhahaha) |
lol, s tobom se ne vrijedi raspravljat
btw. ti mnogo stvari ne znas o svojim "prijateljima" i "wc3 mentorima" al ne bi da se spustam na tvoj "neglupi" nivo i nauci nekoliko stvari o procjenjivanjima licnosti.
Buba je napisao/la:
heheheehe =), neki novi klinci prijatelju, neki novi klinci hehehe =)
Kad se ovog sjetim... aa lizz ?? |
heheheehe =), neki novi klinci prijatelju, neki novi klinci hehehe =)
LizzarD je napisao/la:
yep
)
| heheheehe =), neki novi klinci prijatelju, neki novi klinci hehehe =) |
yep
)
o moj boze, lizzard i buba pricaju o starim danima, a tek se prvi srednje zavrsio =)
vi nemate starih dana
oke, ovako cemo... napravit cemo kvalifikacije, pa pricajte preko warcrafta, jer iskreno... ja bih vam sada accounte pobrisao koliko ste dosadni sa tom pubertetskom pricom.
Zar niste nista naucili iz 2005-e i 2006-e ?
svi su pricali, a niko nije igrao. Na kraju se nista nije znalo, nije bilo treninga i svi su igrali onako kako su igrali...
na ovom forumu nece biti takve price, imate druge, pa pricajte, ovdje zelim samo vidjeti izazove i odigrane partije.
vi nemate starih dana
oke, ovako cemo... napravit cemo kvalifikacije, pa pricajte preko warcrafta, jer iskreno... ja bih vam sada accounte pobrisao koliko ste dosadni sa tom pubertetskom pricom.
Zar niste nista naucili iz 2005-e i 2006-e ?
svi su pricali, a niko nije igrao. Na kraju se nista nije znalo, nije bilo treninga i svi su igrali onako kako su igrali...
na ovom forumu nece biti takve price, imate druge, pa pricajte, ovdje zelim samo vidjeti izazove i odigrane partije.
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.