Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 132 boda

CS problem - 132 pts

323 pregleda · 7 odgovora · otvorena 29.08.2007. u 21:23

poz.

e ovako imam jedan podosta veliki problem u CS-u.

naime, ja sve normala pokrenem cs i igram i samo mi odjednom zamrzne ekran i mogu samo restartovat komp.

to mi je nekad desi poslije 2 minute a nekad poslije 2 sata, al jednom se mora desit

konto sam da nije do hladjenja, al nije vjerovatno jer koju god drugu igru da igram bude sve normala, a i cs nije toliko zahvtjevan.

onda sam konto da nije do rezolucije pa sam smanjio kolko sam mogo al opet isto.

i kad uradim alt-tab nekad u cs-y i kad se vratim u windownse zna nekad zapet isto.

cak sam par puta reinstall cs al opet nista.

pa eto ko pomogne dobije bodove.

hvala unaprijed
Sigrno je dakle do hardware-a.

to moze biti do zagrijavanja. Ja uopste ne mogu da igram zahtjevnije igrice jer mi je crk'o cooler na grafickoj pa sam stavio neki bezze.

Kad ti zaledi komp, udji u bios i vidi temperaturu procesora.

Moze biti i do memorije. Idi u bios i vidi na koliko ti je podesen CAS Latency kod memorije. Na default treba da bude 2.5, spustanjem CAS-a dobijas na brzini propusnosti memorije ali se vise zagrijava.

Otvori kuciste i vidi da li ti svi cooleri rade kako treba.

Post dobio aplauz od abasi

zna li neko kako da .dem file prebacim u .avi hitno!!
abasi zasto si stavio da mi je pomogo, ovo sto je on rekao je vjerovatno istina, al ja bi nesto sto bi mi moglo prekinut problem, a ako je to nemoguce onda niko ne moze dobit bodove.

al nvm
BillGatesSon je napisao/la:
abasi zasto si stavio da mi je pomogo, ovo sto je on rekao je vjerovatno istina, al ja bi nesto sto bi mi moglo prekinut problem, a ako je to nemoguce onda niko ne moze dobit bodove.

al nvm

i dao 132 boda
(
Sh4dY je napisao/la:
zna li neko kako da .dem file prebacim u .avi hitno!!

neizvodivo

.dem se s frapsom snima

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.