ja kad igram cs nema mi ni chata ni multiplayera nemogu smanjivat nishan ni chitat shta mi ljudi pishu ct cs chat is death tako neshto onda su mi rekli da skine patch v21 kad sam ga skinuo i instaliro udjem u cs non steam koji mi se je stvorio i pishe neki fatal error udjem u obichni i nema promjene pa ako znate shta treba izbrisat ili neshto i gdje skinit cs full eto bilo bi mi od pomochi jer nemogu chitat shta pishu a zna bit vazhno eto ako mozhete na sva pitanja odg bio bi zahvalan
Pitanje
Riješeno
CS patch v21 Hitnooo
1.830 pregleda · 17 odgovora · otvorena 02.09.2007. u 03:52
ma ne too zna gdje ga skinut ali mi treba shta trebam da mogu igrat jer mi se pohjavljuje kad ga skinem neki fatal error
!!!!
!!!!
evo shta mi tochno pishe:W_LoadWadFile:couldn`t load gfx.wad
brate problem je u tome sto ti nevalja "cs" cd koji prvo instaliras nije do patcha i nije do tebe,znaci nadji drugi cd pa onda instal patch......pomoglo je nekima
hajde reci sta tacno pise da ti uploadujem taj fajl
benza je napisao/la:
Instal patch tamo gdje si i instalirao CS...
| ma ne too zna gdje ga skinut ali mi treba shta trebam da mogu igrat jer mi se pohjavljuje kad ga skinem neki fatal error !!!! |
Instal patch tamo gdje si i instalirao CS...
http://baltgames.lv/v2/downloads/150/CS_1.6_Patch_v21
nije do patcha, znam ja to se mom jaranu dogadjalo! pitaj Chemical-a! on mu je to napravio! On ti 100% zna. Reci da sam ti ja reko
i meni se to desava zato igram preko steama ako moze neko pomoci super
Reinstal CS pa onda
imam cd i na njemu je patch v19 ali g+kad instaliram sve cs normala udjem na server pishe mi na chatu all ct cs chat is death i neznam shta je ja instaliram v21 patch i udjem u cs koji mi se je instaliro pishe mi fatal error i neznam shta chu a treba mi jbga ja
benza je napisao/la:
ja mislim da nemoze isti patch za obicni cs i za cs steam
pokusaj naci na netu za steam patch jer sma i ja isto to pokusavo nisam moo skontati i onda sam obicni jbg
ja mislim da nemoze isti patch za obicni cs i za cs steam
pokusaj naci na netu za steam patch jer sma i ja isto to pokusavo nisam moo skontati i onda sam obicni jbg
1.Kupi new cd cs 1.6
2.Istaliraj navedeni
3.Skini patch sa neta v21 ovdje u sekciji download
4Istaliraj patch gdje ti kaze
5.Otidi na find server favorite ukucaj nekoliko ip adresa
6.udi i igraj
Naveo si da ti ne vidis kad neko pise poruke
hud_saytext 1 ja mislim da je to caos
2.Istaliraj navedeni
3.Skini patch sa neta v21 ovdje u sekciji download
4Istaliraj patch gdje ti kaze
5.Otidi na find server favorite ukucaj nekoliko ip adresa
6.udi i igraj
Naveo si da ti ne vidis kad neko pise poruke
hud_saytext 1 ja mislim da je to caos
tnx
ee pa kako vam nemore patch meni sve ide OK!!!! ma vi sigurno neh imate error!!!! ch1p svaka chast jerne stvarno puno znash oko CS
cs patch 21 samo se ukuca u google i samo skines lagano je to
e skini pec v26
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.