Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

BIH MOVIE ?

2.494 pregleda · 22 odgovora · otvorena 28.08.2007. u 02:01

Evo sad u ove kasne sate mi pade jedna ideja !

Evo u ovoj nasoj zemlji se vec dugo se igra
ova igrica "Caunter Strajk" dosta se proslo turnira , liga , online & lan clan i friendly war-ova.

E sad , koliko ja znam niko se nije potrudio da napravi neki movie i da barem na neki nacin negde zapise sve ove godine igranja CS u BIH , tj. da se od nekih boljih killova napravi neki movie.

Dosta je movia , koji su prosli u posljednje vrijeme korz gamers.ba ali sve je to da ne kazem "talasika"(SVAKA CAST ZA DISTURBED MOVIE ) . Nego da sad prabamo nesto napraviti bolje , barem priblizno "pravim" cs filmovima.

Sad su problem killovi ?

Znaci pitanje je :

Imali zainterosvanih ljudi koji ce pogledati neki svoj demo , zapisati vrijeme killa , ime igraca i slicno sto to veci prati.

Znaci sad me zanima ko bi sigurno na taj nacin uploadovo neke kilova ?

Killovi moraju biti sa CW. HLTV ili POV nebitno .

- 5 fragova sa bilo kojom puskom
- 4 fraga sa bilo kojom puskom
- killovi kroz zid , ali ne neki bezze nego da da su extra
-desert eagle killovi ali dobri
-awp killovi posebno no zoom ( Laquila )
-SVE STO JE DOBRO

Znaci ko je zainterosvan ?

AJDOLI KOJ SPAMAJU NEKA PRESKOCE JEDNU OVAKU TEMU KOJA JE BAREM ZA MENE KRETIVNA :

EDIT :

Ovde cu da pisem ko je nesto obeca da uradi :

-Kramer mi je vec dao 4hs dgl vs JNA na Turniru Doboju
-Kramer mi je rekao da ce dati od Laquile no zoom kill na turu u BL.
-Soble ace vs Virts.pro imam
-caref0ur vs fzer05 1vs4 situationo imam
-entel dgl 1 shot 2 hs imam
to bi bilo extra samo treba tu velika ozbiljnost i puno punooo0 truda momak !!!
mislim da bi trebao malo popricati sa pachanGom.
on je najbolji movie maker kojeg znam
btw. Pitaj pachangu ko ga uci

Salu nastranu , nego naravno uvek ima tu ljudi ko ce pomoci .

SINHRO (radio DISTURBED movie )

Lionel Messi ( movimaker )

i pachaGa ( nab )

i usput sto se tice zemalja u okruzenju

SRBIJA je sto se tice moviaking mnogo iznad nas , imaju par extra movimakera , koji su radili extra filmove !

Zadnji edit: 27.08.07 u 20:13:05

F16HT3R1337 je napisao/la:
btw. Pitaj pachangu ko ga uci

Salu nastranu , nego naravno uvek ima tu ljudi ko ce pomoci .

SINHRO (radio DISTURBED movie )

Lionel Messi ( movimaker )

i pachaGa ( nab )

i usput sto se tice zemalja u okruzenju

SRBIJA je sto se tice moviaking mnogo iznad nas , imaju par extra movimakera , koji su radili extra filmove !

Lionel Messi owna sa (ESP) KGB Public Alfa
Messi 50 - 3 skor... ma HeaToN ccc !!!

A preko msn lafo swe nije citer ..

Amar. je napisao/la:

AJDOLI KOJ SPAMAJU NEKA PRESKOCE JEDNU OVAKU TEMU KOJA JE BAREM ZA MENE KRETIVNA

Jes ti vidio sta pise ?

Nije mene briga kako on igra na KGB :S
sad mi pade na pamet jedan kill

znaci mech KKA vs TTK u BL kad je za TTK igrao Mili. Znaci kill sa velike daljine bez zuma. Evo sad cu da pogledam i da ti kazem vreme. I naravno onaj moj killing spree protiv JNA sad na turu

Laquila kill : 30:17:00 de_cpl mil (TTK vs KKA)

Prebacim ti preko DC-a demo pa ga ti doradjujl

Zadnji edit: 27.08.07 u 20:51:27

Kramer je napisao/la:
sad mi pade na pamet jedan kill

znaci mech KKA vs TTK u BLm kad je za TTK igrao Mili. Znaci kill sa velike daljine bez zuma. Evo sad cu da pogledam i da ti kazem vreme. I naravno onaj moj killing spree protiv JNA sad na turu

Laquila kill : 30:17:00 de_cpl mil

Prebacim ti preko DC-a demo pa ga ti doradjujl

Ma ti nisi problem Preko wlan ces mi to prebaciti !

Ovo je sad da vidim imali zaintersovanih , a kasnije ako ***a ce biti nova tema gde ce se moci upload demo i sve to ostalo
Ma ti nisi problem Preko wlan ces mi to prebaciti !

Ovo je sad da vidim imali zaintersovanih , a kasnije ako ***a ce biti nova tema gde ce se moci upload demo i sve to ostalo

imam hrpu demoa, tako da cu vidit nesto

samo mi zao sa prvog tura u Doboju nemam demoe, a tu ima od Arse lood kill, i od 4m1ra kad pobije celu ekipu
napravi demo sa toura <3 mi0...ima killova drama...eo ja cu ti dat vremena svojih killova...i nek isto urade i ostali koji su igrali...mozes napravit movie 10 min najmanje
Gdje ste vi bili kad je napravljen prvi BH moviemakers tim ? Gdje ste bili kad je Kokane pokusavao napraviti movie ? Ako mislite da je to tako lako uhvatite se vi posla pa napravite movie sa normalnim fragovima. Sad ste samo dali ideju iskomplekisranim citerima da krenu u akciju i snime to. Cit i hajmo na lol,na epn, na bihnet, na terru, gdje vec...Jedina korisna stvar koju mozete uradit je uzeti demoe sa nekoliko LAN turnira, ali iskljucivo LAN i pregledavati to satima i satima, jer za to treba mnogo mnogo zivaca i vremena. Izdvojite najbolje fragove i napravite to. A i pitanje je kad se sve to zavrsi i kad postavite movie od recimo neki cca 300 mb za download, doci ce neko i reci "ma daj gdje cu skinuti 300 mb", i tu ce sav vas trud pasti u vodu i skontat cete da ste uzalud bacali vrijeme. Kako god sretno vam bilo i znajte da gamers.ba stoji uz vas.
Schulz je napisao/la:
Gdje ste vi bili kad je napravljen prvi BH moviemakers tim ? Gdje ste bili kad je Kokane pokusavao napraviti movie ? Ako mislite da je to tako lako uhvatite se vi posla pa napravite movie sa normalnim fragovima. Sad ste samo dali ideju iskomplekisranim citerima da krenu u akciju i snime to. Cit i hajmo na lol,na epn, na bihnet, na terru, gdje vec...Jedina korisna stvar koju mozete uradit je uzeti demoe sa nekoliko LAN turnira, ali iskljucivo LAN i pregledavati to satima i satima, jer za to treba mnogo mnogo zivaca i vremena. Izdvojite najbolje fragove i napravite to. A i pitanje je kad se sve to zavrsi i kad postavite movie od recimo neki cca 300 mb za download, doci ce neko i reci "ma daj gdje cu skinuti 300 mb", i tu ce sav vas trud pasti u vodu i skontat cete da ste uzalud bacali vrijeme. Kako god sretno vam bilo i znajte da gamers.ba stoji uz vas.

@ Shulz i ti ga usra vala sad

Covjek fino pishe "HOCU KILLOVE SA CW. HLTV. POV"... znaci ti njemu i da posaljes kilove on to nece staviti u film, ako je sa publica naravno, i ako su bezze kilovi...

@ Amar. - Jarane jes mozda nesto reko ?

@ za ostale.. ne pametujte bezze.. Fighter je radio i onaj prosli movie, gledao sam samo insert i prejak je.. znaci on radi po najboljim svjetskim tutorijalima, i ne koristi fraps kao vecina vas "MUVI MEJKERA"...

covjek je fino zamolio, ako neko ima neki DEMO sa nekog turnira ili slicno, neka uploada i kaze gdje se nalaze kilovi (vrijeme na demou) ..

hvala cao
Naravno da se to ne radi tako lako i brzo , znam ja kako se to radio i koliko vremena treba da se to odradi, i ako se bude radilo nece se zavrsiti za 2 dana nego za cirka 2 meseca ili tako nesto !
Naravno da se to ne radi tako lako i brzo , znam ja kako se to radio i koliko vremena treba da se to odradi, i ako se bude radilo nece se zavrsiti za 2 dana nego za cirka 2 meseca ili tako nesto !

Pa to ti i govorim.. oni gore misle da si ti neki pocetnik ili noob.. ti si mozda jedan od najboljih u bih movie majkera..

al otom potom.. uglavnom iako bude nesto od ovog to nece biti film napravljen za par sat vec, par mjeseci..

et sretno fajter.. gledat cu one demo-e nikad mi se neda u pm
Fajter isjeci ti demose i posalji ashu ili armanyu i oni ce ti uradit fin fragmovi
dgl 1 metak, 2 hsa?

ukino nas entel dvojicu xD

sminka je ispalo, hltv, javi se ako zelis.
dgl 1 metak, 2 hsa?

raydeN. je napisao/la:
dgl 1 metak, 2 hsa?

pa mogao si odma upload demo.. i reci vrijeme...
raydeN. je napisao/la:
dgl 1 metak, 2 hsa?

to i treba

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.