Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Movie @ Steam BiH liga

0 pregleda · 18 odgovora · otvorena 12.01.2008. u 23:38

U saradnji sa Zoranom "F16HT3R" Pavlovicem Steam BiH liga objavljuje konkurs za fragove sa demoa meceve lige.
Svi clanovi gamers.ba sajta imaju pravo na ucesce. Naime radi se o sljedecem :

Radi pravljenja movie Steam BiH lige potrebno je da postavite :

*demolink (link demoa npr. team1 vs team2)
*vrijeme fraga (2:00)
*opis fraga(3 dgl headshota)
*ime igraca(nickname)

Najvrijedniji i oni koji skupe najbolje fragove dobijaju bodovnu nagradu.
E tako

Posto nemam pristup internetu od kuce , temu cu pratiti i povremeno skidati demo i stavljati ono sto "valja" u film

Cak mislim da je JuiceR imao ACE na nekom mechu koliko sam skontao iz postova sa foruma !

Zadnji edit: 12.01.08 u 18:05:18

- Demo Link (=XII= vs. eXpensive GaminG): http://rapidshare.com/files/83335040/xii.exp1.dem
- Vrijeme fraga: 24:23:77
- Opis fraga: ACE (dgl, awp, dgl, ak47, ak47 / HS)
- Ime igraca (nickname): =XII= JuiceR

ah valjalo je ovih 10-11MB uploadovati, vrijednih ^^

Zadnji edit: 12.01.08 u 18:12:55

Post dobio aplauz od Schulz

pa koliko bodova se dobija ako je preko 1000 mozda se i potrudim ako je manje onda ne

Post dobio šamar od snjezana

neam vremena za toga:d

ako naleti neko na moj koji frag

nek pise

haah
Laquila je napisao/la:
neam vremena za toga:d

ako naleti neko na moj koji frag

nek pise

haah

ti nista sam neznas
lol...shto je najgore ja ne znam o chemu se radi ?!?!?! hahaa
JuiceR je napisao/la:
lol...shto je najgore ja ne znam o chemu se radi ?!?!?! hahaa

Radi se o filmu ( CS filmu ) I zeli da stavi tvoj ace u film ( CS FILM )
aaaa toooo...da vidim sad prochitah ..ma bolan ja sam cz cg meni je sve muka hahaha .... ok al i dalje ne znam o kom fragu tj ace-u se radi al neam veze thx
JuiceR je napisao/la:
aaaa toooo...da vidim sad prochitah ..ma bolan ja sam cz cg meni je sve muka hahaha .... ok al i dalje ne znam o kom fragu tj ace-u se radi al neam veze thx

ah ... ti si crnogorac nista cudno ima iz meca pag vs xii rain ubija 4 :S kad pogledam demo edit cu vrijeme
ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.