Neznam bas sve ekipe kako igraju, ako nisam stavio u ovih 6 neku jacu ekipu nemojte zameriti
0 pregleda · 80 odgovora · otvorena 10.01.2008. u 03:39
Ukupno glasova: 0
Prijavi se da glasaš
| nFk ? |
| ****ga iz svake grupe po 1 ekipu |
LAQUILA ?
nisam neki englez jel ovo tacno?
al su ih razbili dd2 ... al dobro nije bilo vezano za ovu ligu 
dobiju one likove 16:2/16:1/16:0 i prolaze kao prvi u grupi i onda ja mislim da nece imati problema nikakvih do finala/polufinala 

Zadnji edit: 09.01.08 u 22:44:35

| ja mislim da niko nema sanse da dobije eu4iju ovde na nasim prostorima ^^ ako izmisljam dokazi da nisam u pravu ![]() o.O |
al su ih razbili dd2 ... al dobro nije bilo vezano za ovu ligu 
dobiju one likove 16:2/16:1/16:0 i prolaze kao prvi u grupi i onda ja mislim da nece imati problema nikakvih do finala/polufinala 

| nfk PAg eu4ia PAg me iznenadise kad izgubise danas od onih ****ga nisu imali srece al su ih razbili dd2 ... al dobro nije bilo vezano za ovu ligu ![]() nfk 15:15 sa eu4iom dobiju one likove 16:2/16:1/16:0 i prolaze kao prvi u grupi i onda ja mislim da nece imati problema nikakvih do finala/polufinala ![]() moji proracuni: eu4ia vs nfk finale ![]() ili mozda PAg bude u finalu sa nfk ako dobiju eu4iu btw. OVE EKIPE PROLAZE GRUPE GRUPA A 1.Oldies 2.RIP GRUPA B 1.nFk 2.eu4ia GRUPA C 1.KGG 2. MiMo GRUPA D 1.PAG 2.=XII= onda ce biti ovako : nfk vs RIP = nfk prolazi oldies vs eu4ia = eu4ia prolazi PAg vs MiMo = PAg prolazi 100%(siguran) KKG vs XII = ovaj ce mec biti zanimljiv pravo KKG prolazi gusto ![]() nfk eu4ia PAg KKG valjda ce biti(ako ne budu izvlacenja i slicna sranja): nfk vs PAg = gusto nebih ovo igrao na kladionici eu4ia vs KKG = eu4ia prolazi guravo finale eu4ia vs. .... = ocekujem da eu4ia osvoji posto ove nase najjace ekipe iz sarajeva (oldies, pag, nfk) uvijek izgube ono guravo pravo bude sto bi reko rise. ![]() NEDA DJAVO DA EUFORIJA BUDE PORAZENA PA NEDA ![]() al polako past ce i oni kad tad |
ako nebude ovako lose ti se pise
tako da bi oni trebali osvojit
btw nevezano za temu igral kiss. za oldies ? ako igra ak nije frx da mi napisete njihov trenutni sastav thx
oldies su mi najdrazi od ovih nabrojanih ... ali eu4ia je eu4ia tako da bi oni trebali osvojit btw nevezano za temu igral kiss. za oldies ? ako igra ak nije frx da mi napisete njihov trenutni sastav thx |

a mi na LANU cesto igramo dobijemo nFk ... al bash ih razgulimo .... sa ovim novim sastavom ... tak da mislim da nece izmedju nas biti nikakvih iznenadjenja .... ![]() a eki kazu da eu4ia osvaja nevjerujem ....... ne kazem da cemo mi osvojiti ali nevjerujem da ce oni ... mozda MiMo iznenadi ko GRCKA |

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.