Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Warcraft problem...

424 pregleda · 23 odgovora · otvorena 26.08.2007. u 13:05

Znaci prilikom konekcije na server izbaci mi poruku da nisam nakace na internet, ali to samo na dva servera Europu i Azerot druga dva bez problema rade i konektujem se na server. Ali s obzirom da se radi o internet klubu i fix IP adresi to mi se desava na svim mashinama, jel moguce da je IP adresa banovana na tim serverima ili vec? Problem je sto nisam u mogucnosti napraviti rekonekciju? Zalio sam se na battlenet forumu ali jos nista. Hvala....

Poruka je:
"Unable to connect to Battle.net. You may be trying to connect to an invalid Battle.net server. If you are using a modem, you may need to manually connect to the internet before connecting to Battle.net."
Pa ja mislim da je do patcha jer sam ja neki dan morao da skinem patch za warcraft battle.net
               Alimen je napisao/la:
Nasao sam sta je, IP adresa je banovana.

Pomocu programcica:
BnetDiagTool

Ako neko ima isti problem neka se javi.

imam ja brate isti problem. Unable to connect to battle net. you may be trying to connect to an invalid battle.net. server. if you are using a modem you may need to manually connect to internet before connect to battle.net. Ranije mi je radilo extra sad ne znam sta mu je, imam original warcraft, nisam nikada dobio ban... stvarno ne znam sta je plz pomozi mi.....

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.