Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Warcraft problem...

424 pregleda · 23 odgovora · otvorena 26.08.2007. u 13:05

Znaci prilikom konekcije na server izbaci mi poruku da nisam nakace na internet, ali to samo na dva servera Europu i Azerot druga dva bez problema rade i konektujem se na server. Ali s obzirom da se radi o internet klubu i fix IP adresi to mi se desava na svim mashinama, jel moguce da je IP adresa banovana na tim serverima ili vec? Problem je sto nisam u mogucnosti napraviti rekonekciju? Zalio sam se na battlenet forumu ali jos nista. Hvala....

Poruka je:
"Unable to connect to Battle.net. You may be trying to connect to an invalid Battle.net server. If you are using a modem, you may need to manually connect to the internet before connecting to Battle.net."
Bilo je 100 tema !

Skini patch 1.21 sa neta i crack za njega i radi 100%.
Sada samo pitaj gdje da skines etc.
Imas na trazi ...
prvo pitanje jer nisi naveo jeli origigi ili pirat.Ako je pirat crack ces malo teze naci,nisam ga nikad nasao, a trazio sam podosta vremena.Takodjer moras da nadjes 1.21 noCD(ako je pirat).Mada nije 100% do patcha,vec do cracka ili nocd keya,Jer sa piratskim cdom nemozes otici na originalne servere poput azerotha vec moras skiniti piratskse servere poput Eurobattle.net.Medjutim kao alternativu mozes da skonies GGClient.Izvrstan klient koji cak manje lagga od BNeta(bar meni).Iako imam i originalni CD koristim gg client jer manje lagga i z*** friendovakoji igraju wc3, a nemaju originalni cd.Za sve informacije imas email,a evo ti jos jednom [email uklonjen].I jos jednom provjeri konekciju.

PS:Ako neko moze da mi objasni kako da stavim topic na gamers.ba jer bas nisam cest ovdje pa i neznam.Hvala unaprijed)
Vi izgleda niste razumili, meni rade dva od 4 servera, drugi je prestao prije dan dva, radio je nakon europe jedno 7 dana i prestao s radom, odnosno izbaci onu poruku. Reinstalirao sam na istoj pa cak i na drugoj masini ali isto se desava, CDkey je original imam ih 5-6 komada. Kod prijatelja rade bez problema.

Koristio sam hamachi pa i gg server, ali nije to to... battlenet je meni puno bolji i stabiliniji.

Hvala na ogvororima u svakom slucaju.

Poz
Nasao sam sta je, IP adresa je banovana.

Pomocu programcica:
BnetDiagTool

Ako neko ima isti problem neka se javi.
               ^^old.leon^^ je napisao/la:
pa reconecct se promijeni ip...

Pravi si genije. Rekao je da je fix (staticka) IP adresa.

Moj prijatelj ima isti problem. PA ako mozes da pomognes kako to rijesiti, bio bih ti zahvalan.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.