Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 11 bodova

AMD Sempron 3200+

499 pregleda · 26 odgovora · otvorena 24.08.2007. u 16:18

Znaci imam AMD Sempron 3200+
512MB RAM
Graficka : ATI Radeon PCe X300 256MB u CS fps 30-60 u dimu + trza...

Interesuje me koliko bi mi para trebalo,da sredim ovaj racunar,uzeo sam ga prije 3 mjeseca zaletio se..I puno pogrijesio
pls HELP ME. Don't spam
Djemo moj, Sempron je ZBLJAUZ .... isto ko i odvratni celeron kod intela ! Mjenjaj cijeli racunar !
perke je napisao/la:
sempron uopce nije losh procesor i to zanemari da mjenjas njega...mozda graficku samo...imao sam sempronov procesor 3000+ i bila mi je graficka 6600gt ...takoder imao sam 512 rama i zakucan je fps ...samo grafa po mom misljenju

A jarane, ti si upravu, ako kompjuter sluzi samo za CS, kao mnogima ovdje, inace je sempron, da izvinete "karina", to je kastrat Athlona, pored proca, bar jos gigu rama dodaj, i grafu neku, zavisno od toga koliko para imas...

Zadnji edit: 24.08.07 u 16:10:33

Zumbala4mi0 je napisao/la:
Djemo moj, Sempron je ZBLJAUZ .... isto ko i odvratni celeron kod intela ! Mjenjaj cijeli racunar !

da
bakiR je napisao/la:
da

sta da da ,ti ne znas ni sta je procesor.Kupila ti mama Dual Core AMD i ti sad faca..
perke je napisao/la:
sempron uopce nije losh procesor i to zanemari da mjenjas njega...mozda graficku samo...imao sam sempronov procesor 3000+ i bila mi je graficka 6600gt ...takoder imao sam 512 rama i zakucan je fps ...samo grafa po mom misljenju

hvala perke

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.