Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 11 bodova

AMD Sempron 3200+

499 pregleda · 26 odgovora · otvorena 24.08.2007. u 16:18

Znaci imam AMD Sempron 3200+
512MB RAM
Graficka : ATI Radeon PCe X300 256MB u CS fps 30-60 u dimu + trza...

Interesuje me koliko bi mi para trebalo,da sredim ovaj racunar,uzeo sam ga prije 3 mjeseca zaletio se..I puno pogrijesio
pls HELP ME. Don't spam
a nevalja procesor , sto je najbitnije , a najskuplje care moj !!!

+ 512 rama , nebi bilo zgore
ovako imas ram 512 obicna ti je 90 km imas procesor amdov
mislim za 150 200 km mozes naci dobar grafa rega samo stavi cooler na grafu ili ako imas promijeni stavi kaku bolju npr ati 9600 pro ili x1600 itd da ne nabrajam vishe to je od mene GL DJEMO
za jedno 300 350 km mozes lijepo sredit komp

Zadnji edit: 24.08.07 u 10:25:16

sempron uopce nije losh procesor i to zanemari da mjenjas njega...mozda graficku samo...imao sam sempronov procesor 3000+ i bila mi je graficka 6600gt ...takoder imao sam 512 rama i zakucan je fps ...samo grafa po mom misljenju
jarane procesor mijenjaj podhitno sempron ti je smece vjerujem mi dodaj rama jos 3x512 tako ti je najbolje graficku ostavi a dobar procesor ti odprilike 500km znaci treba ti neki 650km da sastavis dobar kompjuter.
jarane procesor mijenjaj podhitno sempron ti je smece vjerujem mi dodaj rama jos 3x512 tako ti je najbolje graficku ostavi a dobar procesor ti odprilike 500km znaci treba ti neki 650km da sastavis dobar kompjuter.
sow*#4#mi[0] je napisao/la:

a qme nisi ga pito kolko slotova ima za ram ti kazes 3x512 a sta ako ima 2 slota vidis da mu je ddr obicni,onda neznas kakva mu je ploca......itd
EDIT:500 km pa nece kupit lik amd 5000+x2 i to moze al jaro skup ima majke mi za 250 300 km procesor beton naci

Zadnji edit: 24.08.07 u 10:28:35

a qme nisi ga pito kolko slotova ima za ram ti kazes 3x512 a sta ako ima 2 slota vidis da mu je ddr obicni,onda neznas kakva mu je ploca......itd
MystiC je napisao/la:

ak imaa 2 slota nek proda taj slot od 512 i nek kupi 2x1gb a ako ima 4 slota nek uzme 4x512
ak imaa 2 slota nek proda taj slot od 512 i nek kupi 2x1gb a ako ima 4 slota nek uzme 4x512
sow*#4#mi[0] je napisao/la:

jesi se zapitao moze li ploca podrzat 2x1g nisi?
Nemas sta sredjivati. Ne znam sto vam je svima cilj da svi imate neke extra, posebne, unikatne zvjerke. Brate dragi, zar kupujete komp. da bi vam fps na CS-u bio 500? Ma okanite se toga. Ali eto. 512 RAM je dovoljno. Processor nije los (Athlon, naravno, uvijek bio najbolji). Graficka... hm... ma nije losa ni ona toliko losa. 256 share-ovane memorije. OK je to, nego kad ti je vec do CS-a, iskljuci vertical sync na grafickoj i kucaj developer 1 i fps_max, koliko zelis, u CS. Trebalo bi da ti bude OK.
Pinky^^ je napisao/la:
Nemas sta sredjivati. Ne znam sto vam je svima cilj da svi imate neke extra, posebne, unikatne zvjerke. Brate dragi, zar kupujete komp. da bi vam fps na CS-u bio 500? Ma okanite se toga. Ali eto. 512 RAM je dovoljno. Processor nije los (Athlon, naravno, uvijek bio najbolji). Graficka... hm... ma nije losa ni ona toliko losa. 256 share-ovane memorije. OK je to, nego kad ti je vec do CS-a, iskljuci vertical sync na grafickoj i kucaj developer 1 i fps_max, koliko zelis, u CS. Trebalo bi da ti bude OK.

ne spamaj lik je fino pitao kolko ce mi trebat para da opremim komp
MystiC je napisao/la:
jesi se zapitao moze li ploca podrzat 2x1g nisi?

jarane 100% mu ploca moze izdzati 2gb pa pogedaj kupio je komp prije 3 mjeseca znaci novija mu je maticna
MystiC je napisao/la:
ne spamaj lik je fino pitao kolko ce mi trebat para da opremim komp

Istina, to je napisao. Ali je takodjer napisao da ga je nedavno uzeo i da je pogrijesio. Jbg, nije svaki dzep toliko dubok da moze comp mijenati svakih nekoliko mjeseci. Zato mu samo savjetujem da te pare ulozi u nesto drugo, jer komp mu je solidan i ne treba mu neki P.I.M.P.
Pinky^^ je napisao/la:
Istina, to je napisao. Ali je takodjer napisao da ga je nedavno uzeo i da je pogrijesio. Jbg, nije svaki dzep toliko dubok da moze comp mijenati svakih nekoliko mjeseci. Zato mu samo savjetujem da te pare ulozi u nesto drugo, jer komp mu je solidan i ne treba mu neki P.I.M.P.

bravo al lik hoce da uzale u komp i zdrao eno vidi cannabisa komp ga je izasao jedno 6500 km pa sam skontaj
bravo al lik hoce da uzale u komp i zdrao eno vidi cannabisa komp ga je izasao jedno 6500 km pa sam skontaj
MystiC je napisao/la:

Ovako onda.
Promjena processora ti znaci i promjena maticne (uglavnom). Promjena maticne, koja nije kompaktibilna sa grafickom i RAM-om, znaci promjenu to dvoje. Ja, ne kao gamer, vec kao onaj koji dobro poznaje gamere, znam da ako sredis sve te dijelove, neces se zadovoljiti. Znam da ce ti npr. strsiti malo HDD-a. Pa onda, kontas "kad vec imam sve tako dobro, mogao sam i mish i podlogu nabaciti". Pa i tu stize dodatni trosak. Pa onda, mozda i monitor. Pa mozda ne znas ti sklopiti te dijelove pa moras odnijeti u servis koji ce ti sklapanje, dizanje sistema i installiranje drivera naplatiti 50 KM.
Uostalom, upravu si. Ako hoce da se trosi, neka se trosi.
AMD Athlon 64 X2, od 3600+ pa nadalje
RAM DDR2 Kingston, 1 GB pa nadalje
GF 7300 GT ili ATI X1600 (po mogucnosti pro), pa nadalje.
Asus M2N8

Mislim, nemojte me pogresno shvatiti. Sve to stoji da imate zvjerku, nemam nista protiv toga. Ali kad vec imate solidan komp, mislim da nema potrebe dodatno se trositi. To je samo moje misljenje. Slm
Fino odes u Didaktu uzmes sebi 512rama 38km,AMD ATHLON AM2 3.8 x2 GHz Dual Core exttra je swi kazu 250km ako ti je skupo imas iH od 120km boli glava u ue

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.