Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Poništeno pitanje 200 bodova

Kupujem pc u Printexu

126 pregleda · 4 odgovora · otvorena 30.03.2016. u 18:34

Evo kao sto i naslov kaze htio bih uzet komp bas ovde iz svojih nekih razloga itd 
i
Posto mi je star pc prso , prisiljen i to.. a bas se i nekontam u hardware i te ostale gluposti ... a njihove ponude uvijek smrde i ako se nekontam u njih plaho.

Najvise vremena provodim na WOT-u koji bas i nije lagan za pc..pa sam i na proslom kompu jedva imao 40/50 fpsa .. sto je donekle i moguce igrat igru. Najvise me brine da se nezajebem il something.. pa da mi bude igra ista il losija , barem sto se tice fps-a.

Eh znam da imaju one neke stranice za provjeru i to.. al et opet rekoh nekontam se itd.

Na raspolaganju imam od 900/1100 kmova.

Trebam kutiju tj centralnu samo. Ostalo neplaniram kupovati. Kao nit przace .. prevelik HD , sve ostalo mi je vise bitnije od ovoga prvonavedenog.

Znaci samo ove stvari koje imaju u Printexu, hvala i najbolja ponuda nosi bodove i premium. Pozdrav
Iskreno ja sam sad nesto gledao ponude nikakve nema sto se tice ovako komponenti sami,imaju komplet racunari,na kojih imaju dobre stvari stavljene ali i nabacnih gluposti...Ne znam jesam li ja potrefio stranicu i sve to,ali nigdje nisam nasao izbor CPU,graficke...

Post dobio aplauz od b0k1

VEYRON je napisao/la:
Iskreno ja sam sad nesto gledao ponude nikakve nema sto se tice ovako komponenti sami,imaju komplet racunari,na kojih imaju dobre stvari stavljene ali i nabacnih gluposti...Ne znam jesam li ja potrefio stranicu i sve to,ali nigdje nisam nasao izbor CPU,graficke...
Ides pocetna ----> racunarske komponente 

http://printex.ba/shop/80-racunari
izvini ja sam naso samo 2 cpu i to core2duo .. stariji od vjere...
http://prntscr.com/am4lkl + gledaj ovo ... zaosto sajt 10 godina ...

Pitaj ti njih mogul ja vama napisat koje komponente... na mail.. a oni tebi cijenu tih komponenti jer ovdje je izbor 0

Isto tako 2 grafičke u ponudi.. ono wtf?

I to starije od ovog portala.. mislim nazovi ih i pitaj za ponudu pa nam javi..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.