Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Low profile pc

93 pregleda · 3 odgovora · otvorena 20.03.2016. u 10:15

Pozdrav ljudi , uzeo sam low profile racunar za roditelje , ali se nesto cuje , pucketa iznutra , srazmjerno tome svijetluca i lampica ispred, do cega je to i moze li se otkloniti? I jos jedno pitanje , obzirom da ima samo 2x 1GB Ram, a ja imam jos tri od po 1GB htio bih ubaciti jos 2GB ali jedna ne radi plocica , da li se moze da se pokvari nesto ako ubacim plocicu koja ne radi?

Hvala unaprijed!
Otvori to ocisti usisaj promijeni pastu provjeri jel sve zategnutno.Kakav si racunar uzeo i za koliko para kada pucketa vec?Na piku san vidjao racunare sa 4gb rama i fine uredne za po 100-150 markica..

Sto se rama tice ne vidim svrhu ubacivanja pokvarenog RAM-a :/
Madoxx je napisao/la:
Otvori to ocisti usisaj promijeni pastu provjeri jel sve zategnutno.Kakav si racunar uzeo i za koliko para kada pucketa vec?Na piku san vidjao racunare sa 4gb rama i fine uredne za po 100-150 markica..

Sto se rama tice ne vidim svrhu ubacivanja pokvarenog RAM-a :/
Ne , ne imam tri plocice , znam da jedna ne radi a dvije rade , sad mislim da li se moze ista desitit ako ubacim slucajno pokvarenu ?
WuWe je napisao/la:
Ne , ne imam tri plocice , znam da jedna ne radi a dvije rade , sad mislim da li se moze ista desitit ako ubacim slucajno pokvarenu ?
moze se desiti da se ne upali racunar, sto je logicno  smijes slobodno staviti  

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.