Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

G.ba Vicevi

385 pregleda · 25 odgovora · otvorena 25.03.2016. u 23:29

Nije odavno bila ova tema, ali malo smijeha nije na odmet.

Jednostavno je, u komentaru napišite vic koji vas je najviše nasmijao, ja ću evo prvi početi, upravo sam na taj vic naletio na netu.

Kaže učiteljica:
Perice, kaži jednu prostu rečenicu.
Jovica jede govna!
To je nepristojno. Treba da kažeš prostu, a ne prostačku rečenicu!
Je l' može ovako: Jovica jede pitu?
Odlično. A sad kaži zašto je ova rečenica prosta?
Zato što je pita od govana!
Sjetih se još jednog :D

Kae zašto se mravi tako brzo razmnožavaju ?
- Zato što nema niko, da proizvodi tako male kondome.
Kako bosanac trazi jeans jaknu u prodavnici??
-Dajte mi gornji dio farmerki 
- predo mujo regrutaciju u vojsku i odradio sve vjezbe osim iskakanje iz aviona sa padobranom. noc prije ukazala mu se mrtva majka u snu i rekla mu :" mujo sine nemoj iskakat iz aviona nece ti se otvorit padobran", mujo se isprepado i nije spavo cijelu noc. dolazi kod generala sutridan, isprica mu tako i tako, kaze njemu general :" ma ne brini nista, ajde zamjenit cemo padobrane, kaze mujo :" pa haj". lete ti avionom, dodje vrijeme da se iskoci iz padobrana, iskocise mujo i general, dodje vrijeme da se povuce rucica i otvori padobran, mujo za rucicu i paff otvori se padobran, mujo sav sretan, kad pored njega proleti general. kaze njemu mujo :" generaleeeee dje ceeeeees toooo", kad general :" odoh da ti je*****m mrtvuuu majkuuuuu"

- ganjali cetnici partizane i partizani se sakriju u bunar. pretrazili ovi sve, nigdje partizana, rekose ajde da pogledamo bunar. stali cetnici iznad i pocese vikat:" imal kogaaaa", a partizani iz bunara ko fol da odjekuje :"imal kogaaaaa, imal kogaaa, imal koga". cetnici :" a mozda su u sumiii", kad partizani :" a mozda su u sumiiii, u sumiii, u sumii". potom cetnici:" a dam im bacimo jednu bombuuu", a partizani :" a mozda su u sumiii, u sumiii, u sumiii"

- cus
-Pita vuk Crvenkapicu: Šta to nosiš baci?
I ona baci.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.