Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Lajk stranicu!

1.258 pregleda · 60 odgovora · otvorena 07.08.2015. u 02:05

Vozdra;

Na inicijativu koordinatora portala ( Enisa Alića ) dižem ovu temu. Mladoj studentici su potrebni lajkovi za daljnje uspjehe.

Sve što je potrebno, jeste da lajkate stranicu KLIK OVDJE

Ko lajka neka se javi na temu uz ss i dobit će aplauz.

Kada na stranici bude 1500 lajkova, troje nasumično odabranih membera će dobiti vip ulogu na portalu i mnoge druge pogodnosti.

Svaki spam na ovoj temi će bit kažnjavan banom od 30 dana a vrijeđanje perm ban.
neću lajkat

Post dobio šamar od bogetina

Lajkano , gl 

Post dobio aplauz od bogetina

kakva drzava takvi i forumi, ne bi lajko da je sevap! prodali ste se za aplauz, a mi se ne damo za banove po 30 dana:d , futavci fuj!

KillaOR je napisao/la:
Znači presmiješno, neka pravila ne važe samo za posebne osobe na portalu..

1. Zabranjeno dizanje tema sa refferal i bilo kojim drugim linkovima koji imaju za cilj osvajanje neke materijalne ili virtuelne nagrade. Pokretač ovakvih tema će biti kažnjen banom u dužini od 7 dana.

Znači u principu ljudi koji su 10 godina na siteu imaju manje prava od neke djevojke koja poznaje glavnog admina.. Tačno se ništa nije promijenilo na gamersu, osim da je pao ku**u za uši.. A što je najgore svi lajkaju i šute iz straha 

Ne možete praviti pravila i očekivati da ih neko poštuje kad ih sami kršite..
U potpunosti se slažem s tobom. Nažalost , banovan si , a vjerujem da cu i ja biti isto banan na 30 dana, ali ne zanima me 
Nikada nisam gotivio vLex-a iz razloga što je bio pun sebe i slične stvari radio. Kapu mu skidam što je doprinjeo svojim radom ovom portalu, a nikad mu ništa nisam ništa loše rekao niti ću ikome (osim po zasluzi  ). Pa tako i sada Enis, ne mogu ni njega gotiviti iz istog razloga. Ima dosta starijih membera , administratora, modova kojima kapu skidam. Neki su mi i za primjer, nema veze što su mlađi. Ako vi "stvoritelji" pravila ne pridržavate se istih , kako očekujete neki napredak ?
Ovo je ono čisto preseravanje ćika Enise.

Unazad par dana sam like stranicu iz razloga što želim pomoći djevojci. Nisam se javio radi aplauza , već radi podrške KillaOR-u. 

bogetina kupio global moda, sad hoce i lajkove da kupi

govno mrtvo

Samo ću reći, PI**E jedne, svi redom koji podržavate ovo, ližite guzice za jedan aplauz..

Banuj me kume na koliko hoćeš, ionako je sve otišlo u ku**c, broj glasova na moj komentar pokazuje da se ljudi slažu sa mnom, samo se boje reći to 

Žrtvo banovao si me na mjesec zato što sam iznio svoje mišljenje 

Nisam prekšrio niti jedno pravilo foruma, osim tvojih retardiranih 
KillaOR je napisao/la:
Samo ću reći, PI**E jedne, svi redom koji podržavate ovo, ližite guzice za jedan aplauz..

Banuj me kume na koliko hoćeš, ionako je sve otišlo u ku**c, broj glasova na moj komentar pokazuje da se ljudi slažu sa mnom, samo se boje reći to 

takoe 
KillaOR je napisao/la:

Veliiiiiiiiki +1

@@ Banuj i mene slobodno na mjesec dana muka mi je vise od tebe,koliko sam samo truda i vremena ulozio na g.ba nista nisam dobio 
KillaOR je napisao/la:

Neko da guze da bi im'o opcije. Pošto sada hvala Bogu ima i opcije , al nema veze što ga guza boli, može i "besplatno" promijeniti nick u Čmaretina , bolje bi mu stajalo. 

Uostalom, momak od 19 godina koji mene banuje, koji je jednu godinu na ovoj zajednici, banuje raju od 8+ godina . Fkt presmjesno. Kada soul-a boli ku**c, sto nas ne bi ? Jedini koji se trudi i doprinosi. A ti Čmaretina-o , doprinosis site-u samo smrad i svoj pubertetluk i to wannabe kurcenje preko tastature i koliko vidim nisi nista kvalitetno uradio za site. "Memberi su za pi**e" - Evo bas vidim ko je ovdje pi**a (Čmaretina).

Ugledajte se malo na soul-a i njegov trud i rad.
Hvala ti Enise za servere, evo odlicni su, mixevi svaki dan, gori inbox. Pazi da ne odes u politiku, tu si negdje sa Bakirom i obecanjima. Dobro vam ide. 

Sami tjerate kvalitetnu raju sa portala. Ne bunite se zbog neaktivnosti i propadanja , sami to zelite. (Kurcenjem pozicijom).

Fala.

KillaOR je napisao/la:

Ma kita od portala, nekada je mozda i valjalo... bolje bi bilo da je Kemo ugasio ovaj site jos davno.
hejteri.. podržite me ili još bolje pridržite :*

i nemojte umišljati da ste vrijedni članovi portala, tu titulu ste sami sebi dodjelili.. vi ste ono čim karakterišete stanje.. propalitet 

Post dobio aplauz od bogetina

Moze l' meni samar ? Ili da mi se oduzme i ovaj account ?

Sta kazes Enise ???
Enis je napisao/la:
hejteri.. podržite me ili još bolje pridržite :*

i nemojte umišljati da ste vrijedni članovi portala, tu titulu ste sami sebi dodjelili.. vi ste ono čim karakterišete stanje.. propalitet 
U čemu da te podrzimo? Jedino sto znas je banovati nekog ko se protivi tvojim debilizmima koje provodis na ovom portalu, a bila je prica na pocetku nece biti vise vlexove politike.. Svelo se na isti ku**c.. Argumentuj buraz svoje banove, koja to pravila krsimo?
KillaOR je napisao/la:
U čemu da te podrzimo? Jedino sto znas je banovati nekog ko se protivi tvojim debilizmima koje provodis na ovom portalu, a bila je prica na pocetku nece biti vise vlexove politike.. Svelo se na isti ku**c.. Argumentuj buraz svoje banove, koja to pravila krsimo?
ja te nisam banovao niti sam ucestvovao u tome, a pazi kako se izrazavas preko interneta.. ti ces nekoga nazivat pi***m a strpo si 30 godina u guzicu i jos se boris za aplauz ili zanimljivu temu..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.