Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Lajk stranicu!

1.258 pregleda · 60 odgovora · otvorena 07.08.2015. u 02:05

Vozdra;

Na inicijativu koordinatora portala ( Enisa Alića ) dižem ovu temu. Mladoj studentici su potrebni lajkovi za daljnje uspjehe.

Sve što je potrebno, jeste da lajkate stranicu KLIK OVDJE

Ko lajka neka se javi na temu uz ss i dobit će aplauz.

Kada na stranici bude 1500 lajkova, troje nasumično odabranih membera će dobiti vip ulogu na portalu i mnoge druge pogodnosti.

Svaki spam na ovoj temi će bit kažnjavan banom od 30 dana a vrijeđanje perm ban.
kao što vam je već Haris napisao, odlučio sam podržati ovaj projekat i svoju prijateljicu pa vas molim da ne pišete puno gluposti da ne bi bilo sankcija.. Ukoliko ne želite pomoći dovoljno je da zaobiđete temu, to je vaša stvar izbora. Nije stranica za promovisanje spam sadržaja već za prezentovanje artikala. Uvijek podržim dobru ideju i pripomognem realizaciji pa tako i sada!

@@@ serveri : čeka se na Adnana, posljednja poruka koju sam dobio je prije 15 dana i to 'montiraju javim ti'.

Post dobio aplauz od bogetina

Lajkano 

Samo podržavati balskanske projekte kakvi god da su. Barem na taj način možemo da se promovišemo.

http://pokit.org/get/?7a45206be718e40c910125bac7ec4b2d.jpg

Lajkao ne treba aplauz , kako god fina idejica za prodaju  Kod mene drugarica radi slično.

Lajkano, na poslu sam pa nemam nikakvih skrinšot karafeka

et

Lajkovano  

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.