Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Moze li Sarajevo u Ligu prvaka?

935 pregleda · 30 odgovora · otvorena 08.08.2007. u 21:24

Znam da je prije nekoliko minuta zavrsen mec drugog pretkola,ali ako je Sarajevo u dvije utakmice bilo bolje od Genka,zasto onda isto ne bi mogli ponoviti i protiv Dynama iz Kieva.Sta vi mislite,moze li Sarajevo u Ligu prvaka Dynamo jeste favorit,ali i Genk je bio,pa su nasi igraci dokazali da su majstori....Iskreno se nadam da ce se plasirati u LP.Sta vi mislite Uglavnom,prosli protiv Dynama ili ne SVAKA CAST MAJSORI!!!
Totalni sam optimista sto se tice prolaska u LP...Dinamo Kiev trenutno ima problema u svom sastavu nadam se da cemo to iskoristiti i ucinit nesto veliko ...

Lopta je okrugla sve je moguce !!!
Sinoc sam bio pijan ko zvezda

Sarajevo ce naravno dobiti i dynamove levate ! kako kaze godfather sve je moguce

Meni je jucer Sarajevo bolje igralo bar prvo poluvrijeme drugo tu i tamo
Jedino sto me nervira je to sto pojedinci prije utakmica pricaju da Sarajevo ne moze nista protivnicima,a poslije utakmica kada dokazu da mogu govore da su oni znali da njihov tim to moze.Ista stvar je bila i s Genkom.Ne kazem ja da neko treba vjerovati u uspjeh,ali ako ti pojedinci kazu da Sarajevo nece uspjeti,onda neka stoje iza te tvrdnje i poslije utakmice.
P.S:Nisam ja nikoga imenovao!
               godfather je napisao/la:
Igrali su bola polufinale lige prvaka....

Ali 99. godine i sa Sevcenkom...

pa sta ako su igrali polufinali
igracemo i mi aBd nekad
svaka cast za sinoc uspjeli su proc 2 predkolo ipak genk je ekipa koja igra bolje vani nego kuci....
sto se tice dinama kao sto shulc kaze neigraju atraktivno ali veoma jaka ekipa,tesko ce sarajevo moci proci dinama ali nikad se nezna...uostalom ako ispadne od dinama ima onda kup uefa

gl sarajevo
E ovako ja sam HORDAS otkako sa se rodio i volim sarajevo svim srcem,ali budimo realni evo poslije sinoc analizirajte utakmicu malo pa ljudi nasi nemaju snage da istrce do centra.i ako istrce moraju ga poslije voditi u bolnicu.Neznam ja bih volio da prodemo Dinamo ali bice tesko samo sramota sinoc vazna utakmica pravo a stadion prazan SRAMOTA

Nezznam samo uz boziu pomoc.
i sto je musemic rekao NEMOGU ONI POBIJEDITI;NEGO SAMO NAVIJACI zato dodite svi kada budemo igrali protiv dinama treba im podrska VELIKA

eto pozz
da Bog da da ovdje izvučemo pozitivan rezultat pa da tamo nešto ganjamo. inače, ja nas vidim u kupu uefa. izgubimo od ukrajinaca, dobijemo neke "lakše" za borbu za kup uefa i eto nas u evropi.
Ja sam jedan od navijaca FK Sarajeva i volio bih da prođemo dalje.Dynamo Kiev je teska ekipa ali nisu i nepobjedljivi
Jos 24 sata do istine....po meni tesko da cemo proci al nikad se nezna.....mi smo horde zla sa sjevera....

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.