Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Sarajevo parkour

359 pregleda · 13 odgovora · otvorena 31.08.2007. u 10:39

Pozdrav ljudi. Da vas pitam je li ima neki Parkour klub u Sarajevu Ako ima klub i primaju clanove molim vas kontaktirajte me preko ovog sita ili preko msna [email uklonjen]
Nazalost nema, ali ima ako hoces C-Walk nas sk1p se bavi time... Ali parkour tesko ces naci u BiH, Neznam dali uopste postoji
ma cuo sam da ima par klubova samo sto nikako nemogu da stupim u kontakt sa njima...cuo sam da ima u sarajevu ,u zenici,i u bihacu...volio bih da stupim u kontakt sa nekim iz sarajeva
Ja radim al samo sa svojim haverima.Ima lik vikendicu u Ahatovicima pa idemo tamo.Imas Breakingah al ne znam jel trazi nove..najbolje ti je pocni sa jaranima radit i tako to.
parkouram ja pomalo

nisam pro al se zajebajem i pravim budalu od sebe sa jaranom, ako oces javi mi se na msn, zivim u sarajevu (malta)
parkouram ja pomalo

nisam pro al se zajebajem i pravim budalu od sebe sa jaranom, ako oces javi mi se na msn, zivim u sarajevu (malta)
3.Sreca4mi0 je napisao/la:
parkouram ja pomalo

Znamo mi da si ti budlaa xD
Kareem_SaiD je napisao/la:
javi se ovom korisniku "Breakingah"
i raspitaj se

da i ja mislim da se on tim bavio....
ew ti i msn njegov.;;;;
[email uklonjen]

Zadnji edit: 31.08.07 u 06:16:01

evo ti msn od Sk1p on mi je jeran on c-walka [email uklonjen] pa eto javi mu se imas na youtube neke njegove klipove pa pogledaj
Evo bas sad sam se vratio,haver i ja skakali malo,ovo je cisto zezancija,razgibavanje

Ovo je kul ko hoce da se provede i zajebava
Eh ovako momci... Ja se poprilicno dugo bavim parkourom i u to vrijeme sam naucio puno stvari i imam svoj klub.... Uvjek primamo nove clanove.... Ko kod zeli da bude clan kluba bez obzira da li se vec bavio parkourom ili ne nek se javi na moj msn [email uklonjen]

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.