Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje 100 bodova

App developeri?

385 pregleda · 7 odgovora · otvorena 18.04.2015. u 21:21

Pozdrav,

Ima li na ovom forumu app developera koji trenutno razvijaju neku zanimljivu aplikaciju ili su to vec odradili ?

Evo 100 bodova za onoga ko predstavi svoju aplikaciju i upozna nas sa njom, a meni se ta aplikacija svidi.
Ne bitno je li mac/windows/mobile aplikacija, sve dolazi u obzir.

Znači ime aplikacije, jezik u kojem ste je uradili, koliko vam je trebalo, odakle inspiracija, i download link ukoliko postoji...

LP
Neki dan meni na casu jaran pokazao jednu zanimljivu aplikaciju tacnije kao igrica, ali nije igrica nego kao nesto slicno slagalici, ali veoma zanimljivo, kaze da je radio u unity web, ja mislim da je tako? o.O, telefon android, i predstavio bi je na marketu, ali nema licencu kao, pa dok uplati postavit ce je, ovo ti govorim samo zato posto vidim da ti to treba, nije mi problem upoznati te sa njim..
Prije nekih godinu i više dok smo radili paskal u školi,ja i prijatelj smo napravili igricu jabuka.
Imate karakter i pomjerate ga po ekranu i kupite "jabuke".
Program bilježi pređeni put i uzima srednju vrijednost koliko treba po "jabuci".
Pravili smo ga par dana,čisto da krunišemo i objedinimo stečeno znanje iz paskala u jedan program.
DL link:
https://mega.co.nz/#!g49FxZbL!GoaYnBAbe2gJfHLWaBIrzefNp6dRyUZ4bvwUpe2BRcY
Jedna moja aplikacija radjena u vb.net-u za musteriju na fiverru.

Nazalost nije zavrsena do kraja jos.

Radjeno u vb.netu
Prezentujemo Vam projekat koji je razvijen u Microsoft tehnologijama. Sistem se sastoji iz dva dijela: web stranice i windows aplikacije. Web aplikacija je razvijena u ASP.net WebForms, a windows aplikacija u ASP.net WinForms tehnologiji. I jedna i druga aplikacija ostvaruje konekciju na jednu bazu, te na taj način kominiciraju međusobono. Sistem je razvijen tokom školovanja i projekat čini završni rad nakon prvog ciklusa studija na fakultetu informacijskih tehnologija u Mostaru.

Evo demo projekta:

https://www.youtube.com/watch?v=CCg5-Yv-KRs

Btw odbranio sam rad prije godinu i 3 mjeseca, tak da ne trebaju mi bodove, cisto da vam pokazem.
LP

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.