Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Free web host ??

216 pregleda · 18 odgovora · otvorena 31.10.2015. u 18:27

Daj napišite neki "kvalitetan" free web hosting, šta se sad fura , jer nisam dugo baš cacko oko web stranica, niti pratio web trendove .. ali vratila mi se želja , a nemam više niti hostinga .. pa za počtak dajte neki free bez reklama .. da se igram :) hvala vam , i lijep pozdrav
000webhost.com ?
hostinger.hr top

ftp munja za razliku od 000webhost

Post dobio aplauz od soul_eclipse

Odlična iskustva sa hostinger.hr
MCMXLVI je napisao/la:
hostinger.hr top

ftp munja za razliku od 000webhost
Predobro, još domaći , probati ću ovo ! Hvala
splat je napisao/la:
Predobro, još domaći , probati ću ovo ! Hvala
mozes kod njih dobiti i free .xyz domen, provjeri kod soula na profilu, dizao je on temu
Nemojte više petljat bilo šta s 000webhost, imaju problema s propustima, provaljen im je sistem, tako da većina vaših računa je prisutna drugima...

Može hostinger, ali samo za nešto manje, kao portfolio...

Post dobio aplauz od soul_eclipse

sk4yb3n je napisao/la:
Nemojte više petljat bilo šta s 000webhost, imaju problema s propustima, provaljen im je sistem, tako da većina vaših računa je prisutna drugima...

Može hostinger, ali samo za nešto manje, kao portfolio...
Vecina free web hosting kompanija je na isti kalup i treba ih se kloniti 
hostinger.hr

Dobio sam od njih cak i domenu xyz.neznam da li jos traje akcija.

Moj sajt :
http://gamers-cyber.xyz/
MCMXLVI je napisao/la:
mozes kod njih dobiti i free .xyz domen, provjeri kod soula na profilu, dizao je on temu
Zanima me kako da najlakše uploadujem fajlove na hostinger... planirao sam uploadovati zip arhivu, pa preko njihovog cpanela unzipovati, ali piše da fajlove veće od 100mb možemo samo chmodat , rename i gluposti... a da preko ftp-a idem file po file to je nemoguća misija jer ih ima milion ... i sigurno bi se neka greška desila ..

Koji još način postoji da fajlove brzo uploadujem? zip arhiva je oko 200 mb.

Hvala
splat je napisao/la:
Zanima me kako da najlakše uploadujem fajlove na hostinger... planirao sam uploadovati zip arhivu, pa preko njihovog cpanela unzipovati, ali piše da fajlove veće od 100mb možemo samo chmodat , rename i gluposti... a da preko ftp-a idem file po file to je nemoguća misija jer ih ima milion ... i sigurno bi se neka greška desila ..

Koji još način postoji da fajlove brzo uploadujem? zip arhiva je oko 200 mb.

Hvala
E ne znam, prvo sto mi pada na pamet jest da napravis vise zip arhiva manjih od 100mb, upload ih i unzip preko cpanela 
soul_eclipse je napisao/la:
hostinger.hr

Dobio sam od njih cak i domenu xyz.neznam da li jos traje akcija.

Moj sajt :
http://gamers-cyber.xyz/
Kako da prebacim fajlove na hostinger najlakše, zip arhiva mi je oko 200 mb , a oni fajove veće od 100mb dozvoljavaju samo chmod i rename ...

Da li se može podijeliti u dijelove manje od 100mb , pa tako sve zajedno upload, i raspakovati , kao što ovaj reče ?
splat je napisao/la:
Kako da prebacim fajlove na hostinger najlakše, zip arhiva mi je oko 200 mb , a oni fajove veće od 100mb dozvoljavaju samo chmod i rename ...

Da li se može podijeliti u dijelove manje od 100mb , pa tako sve zajedno upload, i raspakovati , kao što ovaj reče ?
Pokusaj to podijeliti fajlove i samo ih raspakuj 
splat je napisao/la:

mozes, te fajlove iz zipa od 200mb podijeli u 3-4 arhive, upload i unzip svaku posebno
Hostinger free acc je obicna sminka, panel im je katastrofa... ne mozes raspakovat fajl veci od 20-30 mb, spor uzas... baguje stalno te nešto odloguje ... dalje imaju bruku ograničenja (sto je i razumljivo) kao broj inode-a ... itd ... Iskreno sam se samo napatio .. ništa nisam uspio ni testirati ... takoda da cu da produzim dalje ...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.