Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

web kodiranje i hosting

136 pregleda · 7 odgovora · otvorena 10.08.2015. u 08:21

trebam nekog ko se STVARNO razumije u kodiranje, design i hosting. Da mi odradi sajt,

Dogovor oko placanja i sve ostalo pp.

Hvala
A šta je to zapravo STVARNO razumije? Daj nam više detalja, prvi ja sam zainteresiran ali STVARNO je širok pojam, sve zavisi šta tebi treba 

Post dobio aplauz od Elysium

MagBa je napisao/la:
A šta je to zapravo STVARNO razumije? Daj nam više detalja, prvi ja sam zainteresiran ali STVARNO je širok pojam, sve zavisi šta tebi treba :D
Majstor svog zanata hahaha.

Trebam napraviti sajt, nemam pojma od tog, ni sta za hosting, domena i kako to vec ide.
Conca je napisao/la:
Majstor svog zanata hahaha.

Trebam napraviti sajt, nemam pojma od tog, ni sta za hosting, domena i kako to vec ide.
Shvatam ja da ti trebaš sajt, ali kakav sajt? Ako ti treba npr. integracija sa Facebook/Youtube/Google API-jem, live scoring stranica ili nešto drugo, ne znači da baš svaki web developer zna napraviti sve od navedenog! Zato moraš dati više informacija, kakvog tipa je ta stranica, do kad ti to treba i sl...
MagBa je napisao/la:
Shvatam ja da ti trebaš sajt, ali kakav sajt? Ako ti treba npr. integracija sa Facebook/Youtube/Google API-jem, live scoring stranica ili nešto drugo, ne znači da baš svaki web developer zna napraviti sve od navedenog! Zato moraš dati više informacija, kakvog tipa je ta stranica, do kad ti to treba i sl...
Pa zato sam rekao, stvarno ko se razumije i naveo dogovor pp. Ma nista to integracija, mozda fejs samo haha. E ima fakat jedna stvar, a to jest komentari, tipa sa nikom i sl.
Reci sta treba,spremi novac,ostalo moja briga.
TAU je napisao/la:
Reci sta treba,spremi novac,ostalo moja briga.
TAUUUU
kada pravi svako kaze " kako momak radi, auuuu"
invadenn je napisao/la:
TAUUUU
kada pravi svako kaze " kako momak radi, auuuu"
uuuuuu sto me pogodi

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.