Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

c++ problem sa #include <iostream>

131 pregled · 9 odgovora · otvorena 02.09.2015. u 15:14

caos svimas 

Imam problem treba ga rijesiti. Napravim npr. neki obicni program nesto,izgleda ovako :

Sada odem da napravim novi EMPTY FILE .Izbaci mi da trebam mu dati ime i to,ok,uradim sve.. Sada kad u njemu napravim program recimo ovako, program je 100% tacan ali mi izbacuje gresku u prvom redu :

Ako ovo isto copy paste u main.cpp = radi
ako je ovdje newemptyfile.cpp = ne radi.

Zasto ? Kada sam nekad davno radio sa tim znam da sam isto ovako da ne pravim novi project isao da pravim novi file i radilo je.zasto je sad uvijek greska u 1 redu ako sve ostalo radi ?
Možda je bug u codeblocksu, probaj ga run as admin, mozda nema perms da napravi nov i file
Ja mislim da je fol u tome sto ti uvijek main krene kompajlirat a nece da fata taj drugi .cpp sto si napravio ...

Sad sam isto probao u visualu isto mi se događa

http://pokit.org/get/?7f28b61e3204e92bd675c3122c5732a7.jpg

Koliko sam ja shvatio ...
Mozda da probas <iostream.h> jer sam i ja imao problema sa code block-om i sa h je radilo.
Momak iznad ti je dobro rekao, kreirao si .c file ne .cpp stavi ekstenziju #include <stdio.h> i onda ce moci
__GaMeR__ je napisao/la:
Mozda da probas <iostream.h> jer sam i ja imao problema sa code block-om i sa h je radilo.
Da mozda i to moze biti problem, posto je CB star program pa moras te neke stvari 
Kako to mislis program 100% tacan kad ovaj kod nema smisla. Kod hoce raditi al ne onako kako bi trebao..
SILVERINYO je napisao/la:
Da mozda i to moze biti problem, posto je CB star program pa moras te neke stvari 
koji je noviji ? koji se sad koristi ?

@ismarx

to je nabrzaka samo da se vidi i rijesi problem..ostalih ima i drugacijih i vecih 
invadenn je napisao/la:

@ismarx

to je nabrzaka samo da se vidi i rijesi problem..ostalih ima i drugacijih i vecih 
Skini Visual Studio neki 2012 - 2013 nije bitno s torrenta  CB je 0 za VS
invadenn je napisao/la:

@ismarx

Imas Visual Studio Community 2015, dzabe je 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.