Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Link

DIsturbed Movie - http://http://www.megaupload.com/?d=2CLTHE1M

1.503 pregleda · 20 odgovora · otvorena 06.08.2007. u 01:12

evo prvi disturbed team movie..movi je velik oko 450mb i traje 11 minuta

pa ko oce nek ga skine i komentira a ko nece nemora..

evo jos jednom link

http://www.megaupload.com/?d=2CLTHE1M

svaki glupi post ce bit kaznjen samo da znate
Filename: DISTURBED MOVIE.wmv
Filesize: 428.41 MB

da skinem ma nisam nisi normalan

drugo convertuj i uplad to youtobe or dailymotion.com

nindza jesam li ja reko ko oce da skine neka ga skine a ko nece neka nepametuje....a kad su mogli milijun gluposti skidat od 500 i vise mb mogu i muvi..ako im se neda nemorajuu ..a i fino sam napiso svaki glup post ce bit kaznjen..caoo i zz
kesto brate niko ovo nece pogledati ovako .. stavi na youtube ili mi sprzi cd sljedeci tour ^^ (L)

Post dobio šamar od snjezana

Rev. je napisao/la:
kesto brate niko ovo nece pogledati ovako .. stavi na youtube ili mi sprzi cd sljedeci tour ^^ (L)

pa vidite li sta sam napiso ..kome se dadne skidat neka skine a kome ne nemora..netjeram nikoga...al kad su mogli i po 250 mb skidan od nekih filmove sa publica sto nebi mogli ovaj jer je svaki kill sa turnira i fino uradjen...nije nijedan kill sa publica...pa eto jos jendo kazem ko voli nek izvoli

Post dobio aplauz od snjezana

skidam

Your IP address 87.250.117.38 is currently downloading a 104857673 byte 0 file. Please finish this download before starting another one. If you have just recently canceled this download, try again in a few minutes, as the download connection may not have terminated yet. If 87.250.117.38 is not your IP address, you may be sharing a proxy or NAT gateway with other users. If you have configured an HTTP proxy in your browser, disable it and try again. If you don't have a proxy configured, using a different download port may bypass your ISP's proxy. If you see your real IP address listed below, please select it, then try your download again.

pas mu m4ter, probat cu sutra.. hebeni wireless

Zadnji edit: 05.08.07 u 21:01:38

covijek vam je stavio da skinete...ako ces skinut skini ako neces nemoj...samo nemoj moriti i spamat...cestitam bratu kesti...skidaaaaaammmmmmm

Post dobio šamar od snjezana

Mnogo mnogo je MB-ti da bih ga skinuo a jako me zanima first movie distrubed...

J**e me konekcija globalNET pokusat cu..
Intersuje me ko vam je pravi movie ?

Ako mi ne bude mrsko skinicu movie i da cu neki mozda opsezni komentar

btw. Savjet sledeci put stavis movie na filefront.com i tu imas opciju da skines movie , a i da ga pogledas ko na youtube.com
F16HT3R1337 je napisao/la:
Intersuje me ko vam je pravi movie ?

Ako mi ne bude mrsko skinicu movie i da cu neki mozda opsezni komentar

btw. Savjet sledeci put stavis movie na filefront.com i tu imas opciju da skines movie , a i da ga pogledas ko na youtube.com

evo stavit cu ga danas da se uploduje..

a Sinhro je pravio film
btw. Napravi sebi acconut na filefront.com i onda uploaduju da ti se omugci opcija stream !

www.style-productions.com

www.creative-movies.com /// ima opcija sumbit your movie

www.ninteh.com

www.gotfrag.com

www.hltv.org

Ako zelite vise komentara o moviju
kesto brate skino sam muvie
muvie je za 10 od mene znaci nece se desit ono sto sam ti reko na msn-u

samo tako

skinucu da vidim "kvalitet" movia ..

a btw ako neko ima svojih demo.a i clipova putem fraps il bilo cega ... i ima zelju da napravi o sebi il svom clanu movie .. nek me pm, zapakuje fino clipove - send i movie ce bit uradjen ...

inace u slobodno vrijeme igram se sa tim stvarcicama ...

samo me interesuje koja je rezolucija clipa ? 1024x768 ?
kako toliko zauzima, ne traje 90 minuta... vjeruj, rado bih pogled'o ali mi je brat ostavio internet ukljucen kad je "skido' sa free zone"

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.